ODA YÜRÜTME KURULU İZMİR ŞUBEYİ ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Yeni Dönem Oda Yönetim Kurulunda Yürütme Kurulunu oluşturan YK Başkanı Ali Ekber Çakar, Başkan Vekili Şuayip Yalman, Oda Sekreteri Yunus Yener ve Oda Saymanı Tahsin Akbaba 20 Mayıs’ta İzmir Şubeye yaptıkları ziyarette Yönetim Kurulu ve Şube çalışanlarıyla toplantı gerçekleştirdiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar, çalışanlarla yapılan tanışma toplantısında yeni dönem Oda çalışmaları  ve kurumsal hedefler hakkında bilgi verdi. Tüm çalışanların Odamız için değerli olduğunu vurgulayan  Çakar, "birlikte karar alma, birlikte üretme ve birlikte yönetme ilkesiyle ve ortak  çalışma anlayışımız çerçevesinde Odamızı daha güçlü ve etkin bir meslek örgütü haline getireceğiz" dedi. Bu nedenle her Oda çalışanına önemli sorumluluk düştüğünü vurgulayan YK Başkanı Çakar, Odamızın bugün geldiği noktanın büyük emek ve özveriyle alınmış bir yolun sonucu olduğunu vurguladı. Toplantıda çalışanların görüş ve önerilerini alan Yönetim Kurulu Başkanı, bu önerilerin kendileri için değerli olduğunu söyledi. 

İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya ise Oda çalışmalarına ve Oda kurumsal yapısının gelişmesine Şubemizin her zaman destek olduğunu belirterek yeni dönemde İzmir Şube çalışmalarına da Oda desteğinin devam edeceğine inandığını söyledi. 

Oda Yürütme Kurulu Üyeleri daha sonra Şube Yönetim Kurulu toplantısına katılarak yeni dönem Oda ve Şube çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.