KARAYOLLARI ARAÇ MUAYENE İSTASYONLARI ÇALIŞMA GURUBU TOPLANTISI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Karayolları Araç Muayene İstasyonları Çalışma Gurubu Toplantısı 14 Ekim 2004 Perşembe günü Oda merkezinde toplandı. Toplantıda araç muayene hizmetlerinin kamusal bir görev olduğu vurgulanarak Odamızın bu alanda özelleştirilmeler karşısında yer aldığı bir kez daha dile getirildi.

 

Toplantıda konu ile ilgili;

- Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu ziyaretinde araç muayene hizmetinin kamu görevi niteliğinde olduğu, ticarileştirilmemesi gerektiği dikkate alınarak, bu hizmetin işbirliği içinde gerçekleştirilmesi yönünde ve bu amaca ilişkin kamuoyu oluşumuna yönelik birlikte çalışma yapılması, önerilerinde bulunulmasına,

- Odamızın Trafik Güvenliği ve Araç Muayene İstasyonları konuları ile ilgili bu süreçte kamuoyu oluşturulması amacıyla görüş ve önerilerinin ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla temas sağlayarak basın çalışmalarına dönüştürülmesine, Karar verildi.

Toplantıya Katılanlar

Ali Ekber ÇAKAR

Tahsin AKBABA

A. Özcan BAYRAKÇI

Kazım UMDULAR

Mahmut TEBERİK

Fatih YAŞA