16. ULUSAL TESİSAT MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ; 16-19 NİSAN 2025 TARİHLERİNDE İZMİR'DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

16. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi ve Teskon+Sodex Fuarı, 16-19 Nisan 2025 tarihlerinde İzmir'de MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Temel amacı Tesisat Mühendisliğinin gelişmesine katkıda bulunmak olan TESKON için; Tesisat Mühendisliği ve etkileşim içinde olan diğer disiplinlerde, temel ve uygulamalı alanlarda bilimsel ve teknolojik gelişmelerin sunulması ve tartışılması, ülkemizdeki tesisat mühendisliği ile ilgili eğitim, araştırma, yönetim, profesyonel gelişme, yasal mevzuat ve benzeri yapıların tartışılması için çalışma yapılacaktır. Çağdaş bilgi ve teknolojinin yaygınlaştırılması ve uygulanmasını hedefleyen 16. kez düzenlenen TESKON'da çeşitli sunum, tartışma ve eğitim platformları oluşturulacaktır.

BİLDİRİ GÖNDERİMİ İÇİN ÖNEMLİ TARİHLER BELLİ OLDU

Kongrede öngörülen konularda sunulmak istenen bildirilere ait son tarihler aşağıda verilmiştir.

1 Ekim 2024

Bildiri özetlerinin kongre sekretaryasına gönderilmesi
4 Kasım 2024

Bildirilerin özetlerinin değerlendirilmesi ve yazarlarına sonucun iletilmesi
6 Ocak 2025

Tam metin bildirilerinin kongre sekretaryasına gönderilmesi
14 Şubat 2025

Bildirilerin değerlendirilmesi ve yazarlara sonucun iletilmesi ve kongre programının yayımlanması

Bildiri Özet Formu, Bildiri Formatı ve Yazım Kuralları için tıklayınız.

Kongrede yer almasını önereceğiniz platformlar için tıklayınız.

Gönderimlerinizi teskon [at] mmo.org.tr adresine e-posta yoluyla iletmeniz gerekmektedir.