YARATICI DRAMA KURSU 3. DÖNEMİ TAMAMLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Mayıs 2017

Üyelerimizin çocuklarına yönelik olarak düzenlediğimiz Yaratıcı Drama Kursu 2009 dönemini başarıyla tamamlandı. Çocuklara, Tepekule'de aileleriyle birlikte katıldıkları törenle katılım belgelerini Şube Müdürü Turgay Şirvan verdi. Bu dönem 8-10 yaş grubu için açılan kursu 16 çocuk başarıyla tamamladı.

Şube Müdürü Turgay Şirvan, Odamızın 3. dönemdir düzenlediği Yaratıcı Drama Kursunun çocuk gelişiminde çok olumlu etkisi olduğunu söyledi. Ailelere gösterdikleri duyarlılık için teşekkür eden Şirvan, çocukları tek tek kutlayarak belgelerini verdi. Kurs Yöneticisi Günay Toprak ise oyunun çocukların yaşamında çok önemli bir ihtiyaç olduğunu söyledi. Yaratıcı dramada çocukların kendilerini ve çevrelerini keşfettiklerini, sosyal iletişimlerini güçlendirdiklerini belirten Toprak, kursa katılan çocukların özgüvenleri güçlenerek kendilerini daha rahat ifade edebildiklerini vurguladı. Ailelerle sohbet eden Günay Toprak, onlara çocukları hakkında gözlemlerini ve önerilerini aktardı.