ÜYELERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ SEMİNERLERİMİZ DEVAM EDİYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Nisan 2009

Şubemizin iş arayan üyelerimizin mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla düzenlediği seminerlerden "Üretim Planlama Semineri 15 Nisan 2009 tarihinde 36 üyemizin katılımıyla gerçekleştirildi. Solidworks 2008 kursu ise 15- 17 Nisan tarihlerinde 10 üyemizin katılımıyla düzenlendi.

Üyelerimizin iş arama süreçlerindeki zamanlarını değerlendirerek bu süreyi mesleki eğitimle geçirmelerini sağlamak amacıyla Şubemizin düzenlediği seminerler devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen "Üretim Planlama Semineri" 15 Nisan 2009 tarihinde Tepekule Marmara Salonunda gerçekleştirildi. Seminere makina ve endüstri mühendisi 36 üyemiz katıldı. Eğitimi, Ekonomi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı, üyemiz Yrd. Doç. Mahmut Ali Gökçe verdi. Solidworks 2008 kursu ise 15- 17 Nisan tarihlerinde 10 üyemizin katılımıyla üç gün sürdü. Eğitimi üyemiz Cem Sarman verdi. Eğitmenlerimiz ücretsiz seminerlerimize katkı ve destekte bulunmaktadırlar.

"Üretim Planlama" Semineri sertifika töreninde konuşan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya, üyelerimize, kriz ortamında eğitime ve kendilerini geliştirmeye zaman ayırmalarını önerdi. Üyelerimizin ihtiyaç duydukları eğitimlerin ücretsiz düzenlenmesinde Şubemizin tüm olanaklarını seferber etmeye hazır olduklarını belirten Özsakarya, uzman üyelerden de eğitimci olarak bu çalışmalara destek vermelerini istedi.

Seminer hakkında görüşlerini sorduğumuz katılımcılardan Levent Topçu şunları söyledi;

" Dokuz Eylül Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünden 2006 yılında mezun oldum. İTÜ Makina Mehendisliği Bölümünde yüksek lisans yaptım. Bence seminer çok verimli geçti. Üretim Planlama yeni bir alan. Endüstri mühendisliğinde ders olarak okutuluyor ancak makina mühendislerinin de bu alanda çalışabileceklerini gördüm. Özellikle bu dönemde Odamızın bu eğitimleri düzenlemesinin çok yararlı olacağına inanıyorum. Bundan sonraki eğitimlere de katılmayı düşünüyorum."