ŞUBEMİZDE YÖNETİM YİNE ÇAĞDAŞ DEMOKRATLARIN

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Ocak 2012

Şubemizin 26. Genel Kurul ve Seçimleri tamamlandı. Tek liste ile girilen seçimlerde Çağdaş Demokrat Makina Mühendisleri bir kez daha yönetime geldi.

Şubemizin 26. Genel Kurul ve Seçimleri, 29 Ocak Pazar günü yapılan yönetim kurulu seçimiyle tamamlandı. Kurulduğu günden bu yana şube yönetiminde bulunan Çağdaş Demokrat Makina Mühendisleri`nin oluşturduğu tek listeyle gidilen seçimler dolayısıyla sabah erken saatlerden itibaren Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi`ne gelen Oda üyeleri, İzmir Salonu`nda kurulan sandıklarda oy kullandı. Oda üyeleri oy kullanırken, birçok üyenin seçimlere birlikte geldiği eş ve çocukları da seçimler kapsamında organize edilen film gösterimi, çocuklar için animasyon etkinliği ve karaoke gibi sosyal etkinliklerle zaman geçirdi. Saat 17.00`de sona eren oy kullanma işleminin ardından oy sayımına geçildi. Yapılan sayım sonucunda resmi olmayan sonuçlara göre toplam 1292 üyenin oy kullandığı tespit edilirken, 1285`i geçerli sayılan oyların 1216`sını Çağdaş Demokrat Makina Mühendisleri listesi aldı. Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya, seçimlerin ardından şube üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken, "Bir demokrasi şenliği havasında geçirdiğimiz seçimlerin ardından üyelerimiz bizi bir kez daha yönetime layık gördü. 26. dönemde de 'birlikte üretme, birlikte yönetme` anlayışıyla sürdüreceğimiz çalışmalarımızı bir ileri aşamaya taşımak için üyelerimizin de görüş, eleştiri ve önerilerini bekliyoruz" şeklinde konuştu. Şubemizin 26. dönem yönetim kurulu görev dağılımı bu hafta yapılacak toplantı sonrasında belirlenecek.

Şubemizin 26. Dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

 
Asıl Üyeler:

Mehmet Özsakarya
Güniz Gacaner
Melih Yalçın
Yüksel Yaşartekin
Cesim Duruk
Tayfun Çaylan
Amaç Sarıgülü

Yedek Üyeler:

Necmettin Çetinköprülü
Mehmet Aygün
Bülent Deveci
Derya Alkan
Özgür Yalçınkaya
Ali Sinan Ertürk
Ceren Şahin