X. ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONGRESİ KAPSAMINDA DÜZENLENECEK SERGİ İÇİN HANNOVER FAIRS TURKEY FUARCILIK İLE SÖZLEŞME İMZALADIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Eylül 2024

Odamız adına Şubemiz ve İstanbul Şubesi yürütücülüğünde düzenlenecek Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi’nin sergi kısmı Hannover Fairs Turkey Fuarcılık iş birliği ile organize edilecek. Hazırlanan protokol 26 Eylül 2024 tarihinde İzmir’de düzenlenen bir törenle imzalandı.

12-15 Kasım 2025 tarihleri arasında MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi-İZMİR’de gerçekleşecek HPKON 2025’in sergi organizasyonuna ilişkin imza töreninde MMO İzmir Şube Başkanı Ziya Haktan Karadeniz ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın’ın yanısıra HPKON Yürütme Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan Ziya Haktan Karadeniz, Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi’nin 10. kez düzenleneceğini ve bu alanda ülkemizde gerçekleştirilen en önemli organizasyon olma özelliğini taşıdığını ifade ederek, “Ülkemizde sektörün en önemli bu iki organizasyonunun İzmir`de gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelmesi ve böyle bir iş birliğinin oluşturulması sektörün kazanımları adına çok önemli.” dedi.

HPKON 2025 kapsamında başlatılan iş birliğinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın, “Yıllardır hizmet verdiğimiz Hidrolik Pnömatik sektörüne yönelik katkımızı, bu iş birliği ile bir adım öteye taşımış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından gerçekleştirilen HPKON’a Hannover Fairs Turkey Fuarcılık’ın katılımıyla önemli bir güç birliği oluşturuyoruz. X. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi’nin 2025 yılında sektörün en önemli buluşmalarından birine ev sahipliği yapacağını temenni ediyoruz” diye belirtti.