ŞUBEMİZ İNSAN KAYNAKLARI MERKEZİ ÜCRETSİZ EĞİTİM ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Ağustos 2009

Şubemiz İnsan Kaynakları Merkezi tarafından organize edilen işsiz üyelerimize yönelik ücretsiz eğitimler ağustos ve eylül aylarında da devam ediyorDetaylı Bilgi İçin:Tel: 0 232 444 8 666 - 147 / Deniz Dinç Yılmaz

Girişimcilik Kursu

Kursla amaçlanan, katılımcıların çeşitli iş fikirleri içinden uygulanabilir olanı seçebilme, finansal yönetim, üretim yönetimi, risk yönetimi, e ticaret, pazarlama ve pazar araştırması, iş planı hazırlama konularında bilgilendirilmesidir.

Tarih: 17 Ağustos - 3 Eylül Saat: 09.30 - 13.30

Yer: Elginkan Eğitim Merkezi           

Temel ve İleri Seviye  Pnömatik - Elektropnömatik Kursu

Eğitimle amaçlanan, temel ve ileri seviye pnömatik bilgileri kazandırılmasıdır. Katılımcılara, pnömatik devre elemanlarının çalışma prensibini aktararak, pnömatik devrelerde meydana gelecek arızaları bulma, giderebilme ve bakım becerilerinin kazandırılmasıdır.

Tarih: 17 Ağustos - 3 Eylül Saat: 09.30 - 13.30

Yer: Elginkan Eğitim Merkezi           

4857 Sayılı İş Kanunu Temel Bilgilendirme Semineri

Eğitimde, 4857 sayılı İş Kanunu ve kanun kapsamında yayınlanan yönetmelikler çerçevesinde, çalışma yaşamına ilişkin hak ve sorumluluklarımız hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Tarih: 27-28 Ağustos   Saat: 09.30 - 17.30

Kalite Fonksiyon Göçerimi

Eğitimde, müşteri isteklerini karşılamada bir teknik olan kalite fonksiyon göçerimi, tekniğinin aşamaları, uygulamalı örnekleri ile aktarılacaktır.

Tarih: 9 - 10 Eylül  Saat: 09.30 - 17.30

Hata Türleri ve Analizi

Eğitimle amaçlanan; risklerin tahmin edilerek hataları önlemeye yönelik güçlü bir analiz tekniği olan HTEA'nın  tanıtılarak, yöntemin tasarım ve süreç aşamalarında kullanımının aktarımıdır.

Tarih: 16 Eylül  Saat: 09.30 - 17.30