SEMPOZYUM, KONGRE VE ETKİNLİKLERİMİZİN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Nisan 2022

Şubemiz tarafından 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu ve Sergisi, Kaizen Paylaşımları Etkinliği ve Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi’nin hazırlıkları devam ediyor.

Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu ve Sergisi, 29-30 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek

Uluslararası Katılımlı Yangın Sempozyumu ve Sergisi, 29-30 Eylül 2022 tarihlerinde Şubemizin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Ege Bölgesi Şubesi, TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi, TMMOB Peyzaj Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, TMMOB Tekstil Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenecek. 

Uluslararası katılımcıların da olacağı sempozyum, yangın güvenliği konusunda deneyimli, ilgili kamu ve özel sektörden birçok insanı bir araya getirecek. Önceki senelerde büyük ilgiyle takip edilen Yangın Sempozyumu’nda, bu sene yangın güvenliği konusunda daha fazla konunun tartışılarak katılımcıların bu alandaki birikimlerine katkı sunulması amaçlanıyor. Konunun ilgilileri olan itfaiye, meslek odaları, akademisyenler ve sanayide tecrübeli birçok uzmanı bir araya getirmeyi hedefleyen sempozyumun 30 bildiri sunumu ve 2 paneli içermesi öngörülüyor. Sempozyuma ilişkin detaylı bilgiye http://www.yanginsempozyumu.org/ adresinden ulaşabilirsiniz.


8. Kaizen Paylaşımları Etkinliği 20-22 Ekim 2022’de

Şubemizce düzenlenen Kaizen Paylaşımları Etkinliği ise 20-22 Ekim 2022 tarihlerinde genel katılıma açık olarak gerçekleştirilecek.

Şubemiz Endüstri-İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu Kaizen Paylaşımları Etkinliği Çalışma Grubu, Kaizen El Kitabı ve organizasyon detayları ile ilgili çalışmalarını tamamlayarak etkinlik içeriğine ilişkin son detayları belirledi. Buna göre etkinlik 20-22 Ekim 2022 tarihlerinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek.

Amacı; Kaizen’lerin gelişmesine katkıda bulunmak ve yeni başlayanlara örnekler sunmak olan etkinlik kapsamında her kategoride başvuran KAIZEN çalışmaları arasından en iyi uygulamalar seçilecek. Seçilen bu çalışmalar, 20-22 Ekim 2022 tarihinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde sergilenecek.

Bu alanda çalışması olan kurum ve kuruluşlar projelerini hazırlayarak 27 Mayıs 2022 tarihine kadar sergi için başvuruda bulunabilecekler. Etkinliğe ilişkin detaylı bilgi için: http://kaizen.mmoizmir.org


9. HPKON, 16-19 Kasım 2022’de İzmir’de gerçekleşecek

IX. Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi, Odamız adına Şubemiz ve İstanbul Şubesi yürütücülüğünde 16-19 Kasım 2022 tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek. 

AKDER (Akışkan Gücü Derneği) ve CETOP (Avrupa Hidrolik ve Pnömatik Teknik Komitesi) desteğiyle gerçekleşecek kongre ile paralel gerçekleşecek olan fuar ise HPKON 2017’de olduğu gibi Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenecek. Kongre ve sergiye ilişkin detaylı bilgiye http://www.hpkon.net/ adresinden ulaşabilirsiniz.