MEKATRONİK KOMİSYONU "TEMEL PNÖMATİK SEMİNERİ" 17 OCAK'TA TEPEKULE'DE

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Aralık 2008

Şubemiz Mekatronik Komisyonunca Aralık ayında başlatılan mekatronik seminerleri yoğun ilgiyle sürüyor. Bu çalışma kapsamında 17 Ocak 2009'da Tepekule Kongre Merkezi Ege Salonunda üniversite öğrencilerine yönelik olarak temel pnömatik eğitimi yapılacaktır.

Şubemiz Mekatronik Komisyonunca Aralık ayında başlatılan mekatronik seminerleri yoğun ilgiyle sürüyor. Bu çalışma kapsamında 17 Ocak 2009‘da Tepekule Kongre Merkezi Ege Salonunda üniversite öğrencilerine yönelik olarak temel pnömatik eğitimi yapılacaktır.

Şubemizde öğrenci üyelerimize yönelik olarak başlatılan mekatronik seminerlerinin ikincisi Temel Hidrolik Semineri 20 Aralık 2008 tarihinde 127 öğrenci üyemizin katılımıyla Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi‘nde gerçekleştirildi.

Mekatronik Komisyonu üyelerimiz Cem Sarman, Emre Arbak, Emre Taşlıdere, Halil Ünsal, Lütfü Mumkaya, Övünç Akıl ve Çağlar Emiroğlu tarafından programı oluşturulan seminer dizisinin ikinci Temel Hidrolik Semineri Komisyon Başkanımız Lütfü Mumkaya tarafından sunuldu.

Seminerde Hidrolik Sistemlerin güncel yaşamda ve sanayide uygulama alanı bulan örneklerine yer verilirken, aynı zamanda bunlara ilişkin video gösterimleriyle bu sistemlerin otomasyon için önemine vurgu yapıldı.

Komisyonumuz, Mekatronik konusunda ara teknik elemanların eğitimlerine destek vermek için meslek liselerinde de bu eğitimleri verme kararı almış ve bu kapsamda 23 Aralık 2008 tarihinde Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi‘nde "Mekatronik" ve 26 Aralık 2008 tarihinde de "Temel Hidrolik" eğitimlerini gerçekleştirmiştir.

Seminerler dizisi 17 Ocak 2009 tarihinde üniversite öğremcilerine yöelik Tepekule Kongre merkezi Ege salonunda Temel Pnömatik eğitimiyle devam edecektir.