MANİSA’DA ONUR YILLARINI DOLDURAN ÜYELERİMİZLE BULUŞTUK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Aralık 2022

Şubemiz tarafından 14 Aralık 2022 tarihinde Manisa’da düzenlenen etkinlikte onur yıllarını dolduran üyelerimize plaket ve sertifikaları takdim edildi.

Şubemiz tarafından Manisa’da düzenlenen törenle meslekte 25, 40, 50 ve 60. yıllarını dolduran üyelerimize plaketleri, 5, 10, 15 ve 20. yıllarını dolduran üyelerimize ise sertifikaları takdim edildi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda düzenlenen törende Manisa İl Temsilciliğimize bağlı Oda üyeleri ve yakınları ile Şubemiz Yönetim Kurulu üyeleri bir araya gelirken, tören Manisa İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Nilgül Gökarslan Artan ve Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı İlkin Boz’un konuşmaları ile başladı.

Konuşmaların ardından onur yılı plaket ve sertifika törenine geçilirken, üyelerimize plaket ve sertifikalarını Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Manisa İl ve Turgutlu İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu üyeleri tarafından takdim edildi.