KRİZ VE ETKİLERİ PANELİ 18 NİSAN'DA TEPEKULE'DE

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Nisan 2009

TMMOB tarafından düzenlenecek "Ücretli Çalışan ve İşsiz Mühendis-Mimar-Şehir Plancıları Kurultayı"nın İzmir yerel hazırlık çalışmaları kapsamında "Kriz ve Etkileri" temalı panel 18 Nisan 2009 tarihinde, saat 14.00'de Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Panel katılıma açık ve tüm üyelerimiz davetlidir.

TMMOB İzmir İl koordinasyon kurulu tarafından gerçekleştirilecek panelle amaçlanan TMMOB'a bağlı oda üyeleri açısından ekonomik krizin etkilerini irdelemek ve çalışma mevzuatı açısından bu süreçte özellikle gereksinim duyulacak hakların hatırlatılmasıdır.

Panelde, 14 - 15 Kasım 2009 tarihinde İstanbul'da TMMOB tarafından düzenlenecek Ücretli Çalışan ve İşsiz Mühendis-Mimar-Şehir Plancıları Kurultayı ve önümüzdeki günlerde İzmir yerelinde planlanan kurultaya ilişkin bilgilendirme de yapılacaktır.

14-15 Kasım 2009 tarihinde TMMOB tarafından İstanbul'da düzenlenecek olan kurultayda ücretli çalışan mühendis, mimar ve şehir plancılarının iş yaşamındaki haklarını korumak ve işsiz üyelerine destek olmak için yapılabilecekleri tartışmaya açmak hedefleniyor. TMMOB İstanbul kurultayı öncesi 7 farklı ilde yerel kurultaylar planlanmaktadır. Bu kurultaylardan biri'de İzmir'de gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede İzmir yerelinde İl Koordinasyon Kurulu olarak gerçekleştirilen ilk etkinliğimize üyelerimizin katılımlarınızı bekliyoruz.

  

Kurultaya ilişkin web sayfası; kurultay linki : http://www.tmmob.org.tr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4018