KLASİK TÜRK MÜZİĞİ KONSERİMİZ GERÇEKLEŞTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Ocak 2012

Şubemiz bünyesinde 17 yıldan bu yana çalışmalarını aralıksız biçimde sürdüren Klasik Türk Müziği Koromuz, bir kez daha müzikseverlerle buluştu.

Şubemiz Klasik Türk Müziği Korusu, Şef Gülten Yeğin yönetiminde "Sadullah Ağa`dan Günümüze Hicaz Makamı" isimli bir konser verdi. Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Anadolu Salonu`ndaki konseri yaklaşık 500 kişi izlerken, konser öncesinde bir konuşma yapan Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsakarya, konser vasıtasıyla Türk müziğinin en çok eser barındıran makamı olan Hicaz Makamı`na 30 eser kazandıran Sadullah Ağa`yı anmak istediklerini ifade etti. Özsakarya, başta Şef Gülten Yeğin olmak üzere konsere emek veren tüm koro üyelerine teşekkür ederken, Oda üyelerini de 28-29 Ocak 2012 tarihlerinde gerçekleşecek olan Şubemiz 26. Genel Kurul ve Seçimleri`ne davet etti. Özsakarya`nın konuşmasının ardından başlayan konserde Veli Dede`den Sadettin Kaynak`a dek çok sayıda bestekârın 21 eseri seslendirilirken, koro konser sonunda dinleyenlerden büyük alkış aldı. Mehmet Özsakarya, konser sonunda Şef Gülten Yeğin`e bir çiçek sunarak teşekkür etti.