KARABAĞLAR BELEDİYESİ İLE ASANSÖR PROTOKOLÜ İMZALANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Temmuz 2009

Karabağlar Belediyesi sınırları içindeki binalarda yeni işletmeye açılacak asansörlere Tescil (İşletme Ruhsatı) Belgesi verilmesi hakkında işbirliği protokolü 3 Temmuz 2009 tarihinde Karabağlar Belediyesinde imzalandı.

Şubemiz YK Başkanı Mehmet Özsakarya asansörlerin işletmeye açılması aşamasında belediyelere büyük görev ve sorumluluk düştüğünü ifade ederek asansörlerde oluşabilecek kazalardan işletme açılmasına izin veren yetkililerin de yasalar karşısında sorumlu olduğunu ifade etti.

EMO İzmir Şube Başkanı Sedat Gülşen İzmir'de 1992 yılından bu yana Elektrik ve Makina Mühendisleri Odalarının birlikte yürüttüğü çalışmalar, asansörlerin güvenlik seviyelerindeki gelişim ve kullanıcıya sağladığı yararlar hakkında bilgi verdi. Binaların işletmeye açılmadan önce ilgili kanun ve yönetmeliklerce detaylı denetimden geçirilmesi gerektiğini söyleyen Gülşen, Odaların bu konuda kadrosunda yeterli teknik eleman bulunmayan belediyelere destek verdiğini belirtti.

Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ise sosyal belediyecilik anlayışı ile sadece asansör konusunda değil diğer pek çok alanda sağlıklı ve güvenli yapılar oluşturmak için çalıştıklarını belirterek, Odaların bu alanda verdikleri destek için teşekkür etti.