KAMU BİNALARINDA YANGIN GÜVENLİĞİNİ DENETLEYECEK MÜHENDİSLERE EĞİTİM VERDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

31 Temmuz 2009

Bilindiği üzere İzmir Valiliği tarafından ilgili kamu kurumları ve meslek odalarının katılımıyla İzmir'de kamu binalarının yangın güvenliğinin sağlanması yönünde bir çalışma başlatılmıştır.İlgili meslek odalarıyla birlikte şubemizin de yer aldığı bu çalışma kapsamında şubemiz, "yangın güvenliği denetimi kontrol föylerinin" hazırlanması görevini üstlenerek çalışmasını tamamlamıştır.

Bilindiği üzere İzmir Valiliği tarafından ilgili kamu kurumları ve meslek odalarının katılımıyla İzmir'de kamu binalarının yangın güvenliğinin sağlanması yönünde bir çalışma başlatılmıştır.

 

İlgili meslek odalarıyla birlikte şubemizin de yer aldığı bu çalışma kapsamında şubemiz,  "yangın güvenliği denetimi kontrol föylerinin" hazırlanması görevini üstlenerek çalışmasını tamamlamıştır. Şubemiz, kamu binalarında yangın güvenlik denetimini yapacak mühendislerin dolduracakları bu föylerin kullanımı ve denetimlerin nasıl yapılacağına dair bir de eğitim semineri düzenlemiştir.

 

Tepekule Marmara salonunda 28 - 29 Temmuz tarihinde 13.00- 18.00 saatleri arasında yapılan eğitime çeşitli belediyelerde ve kamu kurumlarında görev yapan toplam 43 makina mühendisi katılmıştır. Üyemiz Sebahattin Bozbey'in verdiği eğitim ve yapılan bu çalışma İzmir'de bir ilk olmuştur. Binalarda yangın güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların yaygınlaştırılması ve yalnızca kamu binalarıyla sınırlı kalmayıp, tüm binaları kapsaması yönünde geliştirilmesi gerekmektedir. Odamız bu yönde yapılacak tüm çalışmalara destek vermeye ve katkıda bulunmaya hazırdır.