İŞYERİ TEMSİLCİLERİ TEPEKULE'DE TOPLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Ocak 2012

Şubemiz 26. Genel Kurul ve Seçimleri yaklaşırken, yönetim kurulumuz şubemiz işyeri temsilcileri ile yemekli bir toplantı düzenledi.

Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Özel Günler Salonu`nda gerçekleşen toplantıya 100`e yakın işyeri temsilcisinin yanı sıra şubemiz yönetim kurulu üyeleri ve teknik görevlileri katıldı. İşyeri temsilcilerinin Şubemizden ve yönetim kurulumuzdan talep ve beklentilerinin tartışılarak önerilerinin alındığı toplantıda bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Özsakarya, işyeri temsilcilerinin Oda olarak örgütlülüğümüzün en önemli unsuru olduğunu belirtirken, "Örgütlülüğümüz bir piramit ve bu piramidin en önemli noktasını siz işyeri temsilcileri oluşturuyorsunuz" dedi. 28-29 Ocak 2012 tarihlerinde gerçekleşecek olan Şube Genel Kurul ve Seçimlerine üye katılımının büyük önem taşıdığını ifade eden Özsakarya, "Önümüzde zorlu bir süreç var ve bu süreç hepimizin yan yana bir arada durmasını gerektiriyor" şeklinde konuştu.

Özsakarya`nın ardından söz alan Şube Yönetim Kurulu Sekreterimiz Melih Yalçın ise sıkıntıları aşmak için bir arada durmak ve meslek örgütünü bu sıkıntıların aşılmasında aracı olarak kullanmak gerektiğini vurguladı. Yalçın, "İşyerlerimizdeki tüm arkadaşlarımızı bu sürece dahil etmek zorundayız. Toplumun çıkarları bizim için her şeyden önde gelmektedir" diye konuştu. Oda-üye ilişkilerinin kurulması açısından işyeri temsilcilerinin taşıdığı öneme dikkat çeken Yalçın, "Eksiksiz olduğumuz, mükemmel işler yaptığımızı iddia etmiyoruz. Eksikliklerin giderilmesi ve Odamızın daha iyi bir noktaya getirilmesi için sizlerin eleştiri, görüş ve önerilerine ihtiyacımız var" dedi.