GÜZELBAHÇE BELEDİYESİ İLE ASANSÖR PROTOKOLÜ İMZALANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Haziran 2009

Güzelbahçe Belediyesi sınırları içindeki binaların asansörlerine ilişkin periyodik denetim yapılması ve yeni işletmeye açılacak asansörlere tescil (işletme ruhsatı) belgesi verilmesi hakkında işbirliği protokolleri 11 Haziran 2009, Perşembe günü Güzelbahçe Belediye Başkanlığı makamında imzalandı.

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ile Güzelbahçe Belediyesi arasında gerçekleştirilen protokolde Şubemiz Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Melih Yalçın, EMO İzmir Şubesi YK Başkanı N. Sedat Gülşen ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Ö. Mustafa İnce hazır bulundu. İzmir'de 1992 yılında beri Makina Mühendisleri Odası ile ortaklaşa yürütülen çalışmalar, asansörlerin güvenlik seviyelerindeki gelişim ve kullanıcıya sağladığı yararlar hakkında bilgi veren Sedat Gülşen, metropol belediyelerle yapılan protokollerle her yıl binlerce asansörün denetimden geçirildiğini, gerek kullanımda olan gerekse yeni işletmeye açılacak asansörlerin sağlıklı ve konunun uzmanı mühendislerce denetiminin önemini vurguladı. Melih Yalçın ise gerçekleştirilen denetimlerde bakım firmaların yaptıkları işlemlerin üçüncü bir göz ile kontrol edilmesini sağladığını, asansörlerin bakım süreçlerindeki eksiklerin rapora yansıması ile bina yöneticilerinin bilgilendirildiğini ifade etti. Belediye Başkanı Mustafa İnce ise her iki alanda gerçekleştirilen işbirliği ile Belediye sınırlarındaki asansörlerin daha güvenli hale geleceğini söyledi.