DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ COŞKULU GEÇTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Temmuz 2010

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreni 6 Temmuz'da Fuar Açıkhava Tiyatrosunda yapıldı. Makina Mühendisliği Bölümünde Koray Bedir bölüm birincisi, Sarper Yiğit Özkan bölüm ikincisi, Pelin Çankaya ise bölüm üçüncüsü oldular. DEÜ Endüstri Mühendisliği Bölümünde ise birinci Kemal Subulan, bölüm ikincisi İrem Sarbat ve bölüm üçüncüsü Emine Gündoğdu oldular.

 Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreni 6 Temmuz'da Fuar Açıkhava Tiyatrosunda yapıldı. Mezuniyet töreninde aileler ve öğrenciler yaşamlarının en sevinçli anlarından birini yaşadılar.
Törene Şubemizi temsilen Yönetim Kurulu Sekreteri Melih Yalçın katıldı. Tören Endüstri Bölümünden fakülte birincisi olarak mezun olan Kemal Subulan'ın konuşmasıyla başladı. Kemal Subulan hocalarına, ailesine ve arkadaşlarına teşekkür ederek meslek sorunluluğunu aydın sorumluluğuyla birleştirerek daha güzel bir ülke için çalışacaklarını ifade etti.
Fakülte ikinciliğini Elektrik-Elektronik Bölümünden Gökhan Baş, üçüncülüğünü ise Makina Mühendisliği Bölümünden Koray Bedir aldılar.
Şube YK Sekreteri Melih Yalçın, dereceye giren endüstri ve makina mühendisliği öğrencilerine Şubemiz adına kutlama plaketlerini ve armağanlarını verdi.  
Törende Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ercüment Yalçın ve Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün birer konuşma yaptılar.
Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ercüment Yalçın mezun olan öğrencileri, onlara emek veren aileleri ve öğretim kadrosunu kutlayarak özetle şunları söyledi: "Bu yıl DEÜ Mühendislik Fakültesinden toplam 500 öğrencimiz mühendis olarak mezun oldu. Bir ülkenin gelişmişliği bilime yaptığı katkılar ile belli olur. Bilim ve teknolojiyi üretenler diğer toplumlar içinde yol alırken, üretemeyenler başkalarına  mahkum olurlar. Bu nedenle siz mühendislere büyük görevler düşüyor. Ayrıca sizlere, üniversite sonrası Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği altında mesleğinize ilişkin faaliyet gösteren Odalarınıza üye olmayı öneriyorum."
Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün Dokuz Eylül Üniversitesi hakkında bilgi verdikten sonra öğrencilere "Adaletli olun, sağlığınıza dikkat edin, hoşgörülü olun ve Atatürk ilkelerinden ayrılmayın" diye seslendi.