DAHA GÜÇLÜ, ÇAĞDAŞ VE ETKİN BİR ODA İÇİN ÜYE ÖDENTİLERİNİZİ ZAMANINDA ÖDEMEYE DAVET EDİYORUZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

27 Ağustos 2009

Değerli Üyemiz,Daha güçlü; çağdaş ve etkin bir meslek örgütünün, ancak üye sorumluluğu bilincine sahip duyarlı üyelerimizin destek ve çalışmaları ile yaratılabildiğini bilginize sunar, üye ödentilerinizi zamanında ödemek için göstereceğiniz duyarlılığa şimdiden teşekkür ederiz.

Bildiğiniz üzere 2009 yılı üyelik ödenti miktarı 72.00 YTL.'dir ve en geç 31.12.2009 tarihine dek ödenmesi gerekmektedir.

Ayrıca Odamız  üye ödentilerini düzenli olarak ödeyen üyelerimize yönelik  başlatmış  olduğu bedelsiz "Ferdi Kaza Sigortası Hizmeti"ni  sürdürmektedir.

Uygulama ile büyük kısmı zor ve riskli koşullarda hizmet üreten üyelerimizin olası kazalarda kalıcı sakatlık riskine karşı 50.000 YTL, tedavi masrafları için 5.000 YTL, vefat için 50.000 YTL.lik güvenceye kavuşturulması  amaçlanmıştır.

Ödemelerinizi Şubemiz veznesine, İl/İlçe Temsilciliklerimize, şubemiz banka hesap numaralarına veya ekte verilen Üye Ödenti Formunu kullanmak suretiyle  kredi kartı ile yaparak Odamıza güç katacağınız ve çalışmalarımıza destek vereceğiniz inancıyla  konuyu bilgilerinize sunar ,sağlık ve esenlikler dileriz .

Şubemiz Banka Hesap Numaraları:

T. İŞ BANKASI YENİLİMAN ŞUBESİ                                            3427-272378

YAPI KREDİ BANKASI YENİLİMAN ŞUBESİ                                            303-70243989

GARANTİ BANKASI ALSANCAK LİMAN ŞUBESİ                                  546-6611682