ASANSOR FUARINA KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Nisan 2009

Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezi (AKM), 9-12 Nisan 2009 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 11. Uluslararası Asansör Fuarına bir standla katıldı. AKM'de görev yapan yönetici ve mühendislerin görev aldığı standımız katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Asansör firmalarıyla görüşmeler gerçekleştiren AKM yetkilileri; asansör komponent üreticileri, montaj ve taahhüt firmaları, müteahhitler, mimarlar, mühendisler, kamu yöneticileri, yerel yöneticiler, bina yöneticileri ve  akademisyenlerden oluşan katılımcı ve ziyaretçilere merkezimizin 95/16/AT Asansör Yönetmeliği kapsamında yürütmekte olduğu belgelendirme hizmetleri ve diğer eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Odamızın sektörel faaliyetleri hakkında tanıtım yapma olanağı bulan AKM yetkilileri fuar sürecini tanıtım açısından başarıyla tamamladılar. Ayrıca fuar etkinlikleri kapsamında "Yeni Bir Çağın Başlangıcı- Standartlara Küresel Yaklaşım, Binalarda Yatay ve Düşey Enerji Verimliliği ve Asansör ve Yeni Makine Direktifleri ile İlgili Çalışmalar" konulu konferans ve panellere katılan yetkililerimiz bu platformlarda Odamızın görüş ve önerilerini dile getirdiler.