8. KAIZEN PAYLAŞIMLARI ETKİNLİĞİ TAMAMLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Ekim 2022

Şubemiz tarafından düzenlenen 8. Kaizen Paylaşımları Etkinliği, 20-22 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleşti.

Şubemiz tarafından bu yıl sekizinci kez düzenlenen Kaizen Paylaşımları Etkinliği, 20-22 Ekim 2022 tarihlerinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinlik, ilk gün yapılan açılış oturumu ile başladı. Açılış oturumunda ilk konuşmayı yapan Kaizen Paylaşımları Etkinliği Yürütme Kurulu Üyesi Serim Elif Özarı Erbek, etkinliğin içeriğine ve ilk etkinlikten bu yana yapılan çalışmalara ilişkin bilgilendirmede bulundu. Özarı Erbek’in ardınadn konuşan Şubemiz Yönetim Kurulu Başkanı İlkin Boz ise etkinliğin hedefinin “Sürekli Gelişim” anlamındaki Kaizen kavramının anlaşılması, uygulama alanlarının genişletilmesi ve konuya gerekli önemin verilmesi çabalarına katkı sağlamak olduğunu vurgulayarak, “Kaizen çalışmalarının sadece zaman ya da paradan tasarruf açısından değil, irili ufaklı iş kazalarının önlenmesi, işçi sağlığının korunması açısından da önemi unutulmamalı. Ülkemizdeki işçi ölümleri göz önünde bulundurulduğunda, yapılan Kaizen çalışmalarının ve etkinliğimizin değeri bir kez daha anlaşılabilir” şeklinde konuştu. Açılış konuşmalarının ardından etkinlik Oyuncu-Yazar-Yönetmen Tamer Levent’in sunumu ile devam etti.

Kaizen Paylaşımları Etkinliği’ne katılan 52 firmanın 82 projesi, üç gün boyunca Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi A katı fuaye alanında sergilenirken, etkinlik kapsamında “Dijitalizasyon ve Kaizen” ve “Dijital Dönüşüm ile Kaizen ve Çalışanlar” başlıklı iki de panel gerçekleşti.

8. Kaizen Paylaşımları Etkinliği’ne 650’den fazla kişi katıldı.