VAKA ANALİZİ YARIŞMASI - 15 Mayıs 2010

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri arasında gerçekleştirilecek Vaka Analizi Yarışmasını 'Karar' isimli grup kazanırken 2. liği 'Analiz' 3.'lüğü ise 'Sistem' grupları kazandılar. Yarışma Fotoğrafaları için haber başlığımızı tıklayınız.

VAKA ANALİZİ YARIŞMASI_II

 15 Mayıs 2010

  1.AMAÇ

  Vaka Analizi Yarışması, öğrencilerin edindikleri teorik bilgiyi gerçek hayat problemlerinin çözümünde kullanmalarını, meslek ve oda ile olan ilişkilerini güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

 

2.KONU

  Jüri üyelerinin seçtikleri, gerçek hayattan alınan bir problem yarışmanın konusu olacaktır.

 

3.BAŞVURU KOŞULLARI

 

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, 3 kişilik gruplar oluşturarak başvuruda bulunabilirler.

Yarışmaya Endüstri Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri arasından MMO öğrenci üyesi olanlar katılabilir.

Yarışmaya katılacak gruplar ekteki formu eksiksiz doldurmalıdır.

  4.YARIŞMA KOŞULLARI

Yarışma 11:00'de başlayacak, 14:00'te analizler bitirilecek olup , 14:15'te jüri sunumları dinlemeye başlayacaktır. 15:15 te ilk ara, 15 dk mola, 15:30 da ise ikinci grup sunumların dinlenmesi ve 16:30'da bitirlmesi hedeflenmektedir. 15 dk jürinin değerlendirme süresi olacak, ardından 15 dk içinde sonuçlar açıklanarak 17:00'de sonlandırılması beklenmektedir.

Yarışmada öğrencilere bir konu verilerek, bu konuyu 3 saat içinde analiz etmeleri ve 15 dk boyunca konuyu ele alış biçimleri, kullandıkları metod ve ulaştıkları sonucu jüriye sunmaları beklenmektedir.

Jürinin seçtiği grup kazanan grup olackatır.

 

5. JÜRİ ÜYELERİ

 Yarışmada değerlendirme yapacak jüri üyeleri ;

Akademisyen

Staj olanağı sağlayan kurum çalışanı

Oda yönetim kurulu üyesinden oluşacaktır.

 

6.DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ

Sunumlar aşağıdaki kriterlere göre değerlendirilecektir.

•¨      Sunum yeteneği

•¨      Teknik bilgi

•¨      Verilerin kullanılması

•¨      Sonuca ulaşma

•¨      Özgünlük

7. ÖDÜL

 

Yarışmada kazanan gruba ülkemizin önde gelen kuruluşlarından birinde yaz stajı yapma imkanı sağlanacaktır. Yarışmada dereceye giren öğrencilere başarı belgesi verilecektir.

 

8. SONUÇ

  

Takım çalışması içinde yer alarak vaka çözme yeteneğini geliştirmek ve teorik bilgilerini pratiğe dökme fırsatı yakalamak isteyen öğrencileri bu yarışmaya bekliyoruz.

 

9. İLETİŞİM BİLGİLERİ

  MMO Kocaeli Şubesi - SELÇUK KARSTARLI (Şube Teknik Görevlisi)

Körfez Mah.İzzet Uzuner Sok No:14 İzmit KOCAELİ

Tel: 0(262) 444 8 666 - 324 69 33-34 Faks:0(262) 322 66 47

E-posta:kocaeli [at] mmo.org.tr Web: kocaeli.mmo.org.tr