ÜNİVERSİTELİ GİRİŞİMCİ YETİŞTİRME PROGRAMI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

ÜNİ-GİRİŞİM Programı yeni ve yüksek teknoloji alanlarında kendi işini kurmak isteyen üniversiteli gençleri girişimci olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

ÜNİ-GİRİŞİM Programı yeni ve yüksek teknoloji alanlarında kendi işini kurmak isteyen üniversiteli gençleri girişimci olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır.Konya Teknokent yeni ve yüksek teknoloji alanlarında kendi işini kurmak isteyen üniversiteli gençleri girişimci olarak yetiştirmek üzere "ÜNİ-GİRİŞİM Üniversiteli Girişimci Yetiştirme Programı" adı altında bir program başlatmıştır.

Program kapsamında kendi işini kurmak isteyen üniversiteli gençlere iş yeri açma, iş planı hazırlama, temel işletmecilik, inovasyon ve teknoloji yönetimi, fikri ve sınai mülkiyet hakları, yasal mevzuat, teknik mevzuat , proje çevrimi yönetimi, ulusal ve uluslararası girişimcilik ve Ar-Ge destek programları, AB hibeleri ve Ar-Ge desteklerine proje önerisi hazırlama konularında temel bilgiler verilecektir.Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.