Türkiye 2. Maden Makinaları Sempozyumu ve Sergisi 4-6 Kasım Tarihlerinde Gerçekleştirilecek

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

TMMOB Maden Mühendisleri Odası ve Makina Mühendisleri Odası Zonguldak Şubelerinin sekreteryalığında düzenlenen Türkiye 2. Maden Makinaları Sempozyumu ve Sergisi, 4-6 Kasım 2009 tarihleri arasında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'nde gerçekleştirilecektir.

TMMOB Maden - Makina Mühendisleri Odası Zonguldak Şubelerinin işbirliği ile düzenlenen sempozyumun amacı, ülkemizde çeşitli sektörlerde kullanılmakta olan maden makinalarının kullanıcıya tanıtılması, verimliliklerinin ve ekonomiye katkılarının araştırılması, bu alandaki teknik ve bilimsel gelişmelerin ilgili çevrelere aktarılması, araştırmacı, işletmeci, firma temsilcisi ve yöneticilerin aynı platformda buluşturularak etkin bir iletişimin sağlanmasıdır. Birincisi Kütahya'da düzenlenen bu sempozyumun ikincisi 160 yıllık kömür madenciliği geçmişine sahip, çeşitli maden makinaları ile techizatının üretilmesi ve geliştirilmesinde öncülük etmiş olan Zonguldak'ta düzenlenecektir. 4-6 Kasım 2009 tarihleri arasında yapılacak olan "Türkiye 2. Maden Makinaları Sempozyumu"nun hazırlık çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Bu sempozyumda maden makinaları ile ilgili çeşitli konular tartışılacaktır. Sempozyumda tartışılması önerilen konular ve diğer bilgiler bu kitapçıkta sunulmuştur. Ayrıca sektördeki teknolojik gelişmelerin sergileneceği "Maden Makinaları Sergisi" de sempozyum süresince ziyaret edilebilecektir.