SMM'Lİ ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Odamızdan alınmış olunan SMM Belgesi ve Yetki Belgelerinin 2007 vizelerini 15 Şubat 2007 tarihine kadar yaptırılması gerekmektedir. SMM Belgesi ve Yetki Belgelerinin vizeleri için aşağıdaki evraklar istenmektedir.

Odamızdan alınmış olunan SMM Belgesi ve Yetki Belgelerinin 2007 vizelerini 15 Şubat 2007 tarihine kadar yaptırılması gerekmektedir.

SMM Belgesi ve Yetki Belgelerinin vizeleri için aşağıdaki evraklar istenmektedir.

- SMM Belgesi ve Yetki Belgelerinin Asıl Suretleri

- Maliyeden veya Ticaret Odasından faaliyet durum belgesi1 .

- SMM Belgesinde ortak veya sahip konumunda olanlardan Bağkura kayıtlı olanlar Bağkur, SSK‘ya kayıtlı olanlar SSK kayıtları ile ilgili belgeyi, emekli durumunda olanlar emekli olduğuna dair belgeyi

- Eğer ücretli ise aylık SSK Bildirgesi ile Maaş Bordrosu

- SMM Belgesi ve Yetki Belgelerinin Vize ücretleri ile Oda Aidatının yatırılması2.

1Faaliyet durum belgelerini Ticaret odasından getirecekler için; iştigal konusu "ana sözleşmedeki hususlar" diye geçiyorsa anasözleşme veya ticaret sicil gazetesinde Amaç ve Konu‘nun yazılı olduğu kısımın getirlmesi gerekmektedir.

2SMM Belgesi vize ücreti 2007 için 55,00 YTL, Yetki Belgelerinin vize ücretleri her belge için 2007 vize ücreti 10,00 YTL, 2007 yılı için Oda Aidatı Aylık 5,00 YTL

* 15 Şubat 2007 tarihinden sonra yapılacak vizeleme işlemlerinde ücretler %50 zamlı olarak uygulanacak ve bu tarihten sonra SMM Belgesi ve Yetki Belgelerinin vize işlemlerini tamamlamayan üyelerimizin yapmış oldukları SMM hizmetlerinin mesleki denetimleri vize yaptırılıncaya kadar ilgili yönetmelikler gereğince yapılmayacaktır.