Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Konya Şubesi Ziyaret

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

MÜSİAD Konya Şubesi, 16. Olağan Genel Kurulu sonrası tebrik ziyareti için MÜSİAD Konya Şubesi yönetim kurulunu Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özkarakaya,ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret etmiştir.

 

Aslan Korkmaz MÜSİAD yönetim kurulunu takdim ederek, kendisinin de bir makine mühendisi olduğunu hatırlattı ve meslektaşlarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. MÜSİAD'ın misyon ve vizyonunun çok iyi anlaşılması gerektiğine vurgu yapan Korkmaz; "MÜSİAD ülkemiz için önemli bir duruştur. İş dünyamıza önemli açılımlar sağlayan bir lokomotiftir. Üyelerinin ne önünde ne de arkasında yürüyen, her daim üyeleriyle birlikte aynı çizgide yürüyen bir kurumdur" dedi. Makine Mühendisleri Odası adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özkarakaya ise her zaman MÜSİAD'la iletişim içinde olduklarını ve olacaklarını belirterek şunları ifade etti: "MÜSİAD iş dünyamızı yeni açılımlara açan bir kurumdur. Üyeleri içerisindeki dayanışma, birlik ve beraberlik ruhu takdire şayandır. Bu vesile ile biz de Makine Mühendisleri Odası olarak MÜSİAD'la birlikte yürüyeceğimizi ifade etmek istiyoruz". Gelişen ve değişen dünyada teknolojiyi yakalamak için mühendislere ihtiyaç duyulduğunu hatırlatan Özkarakaya; "Konya'daki işletmelerde mühendislerin çalışma oranları ortadadır. Biz MÜSİAD'la birlikte inanıyorum ki makine mühendislerimizin çalışma durumlarını iyileştirerek hem istihdam sağlamış olacağız hem de vasıflı eleman çalıştırmış olacağız. Biz iş dünyamızla bu ortak çalışma neticesinde kendilerine vasıflı eleman sağlamayı kendimize bir borç biliyoruz" dedi.