MMO ÜYELERİ SUALTINDAYDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Sualtı Sporları Kulubü İşbirliği ile Makina Mühendisleri Odası üyeleri ve yakınlarına verilen balıkadam eğitimi tamamlandı.

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ve Kocaeli Sualtı Sporları Kulubü İşbirliği ile Makina Mühendisleri Odası üyeleri ve yakınlarına verilen balıkadam eğitimi tamamlandı. Odanın Sosyal Etkinlikler Komisyonunda görev alan Oda personeli ve aynı zamanda kulüp eğitmenlerinden olan Alpaslan GÜVEN (CMAS 2 yıldız eğitmen) yürütücülüğünde düzenlenen organizasyon 16 Nisan 2008 tarihindeki ilk teorik eğitim ile başladı. Şube eğitim salonunda 3 hafta süresince toplam 12 saat teorik eğitim alan üyelerimiz havuz dalışlarındaki pratik çalışmalarında sualtında uzunca süre kalmanın ve basınçlı hava solumanın heyecanını yaşadılar. Kocaeli Sualtı Sporları Kulübü CMAS 2 yıldız eğitmenlerinden Hicran UZUN, Metin UZUN ve 1 yıldız eğitmen Seyfi KIVILCIM‘ın yardımları ile 26 kişilik dalış ekibi 31 Mayıs - 01 Haziran 2008 tarihlerinde AYVALIK‘ da pratik deniz dalışlarını tamamlayarak CMAS 1 yıldız balıkadam olmaya hak kazanmıştır. 1 yıldız balıkadam dalış limit olan maksimum18 m. derinliğe inen Üyelerimiz, biraz adrenalin biraz keyif ile bu eğitim sonunda farklı bir dünyayı tanımış, iş yoğunluğunu ve stresini tamamen unuttukları bir hafta sonu geçirmişlerdir. Eğitme katılan tüm dalıcı arkadaşlara keyifli ve sağlıklı bir sualtı diliyoruz.