MATİT 2009 / I.DÜZENLEME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Şubemiz sekreteryalığında 2 yılda bir gerçekleştirilen ve bu yıl 5. si düzenlenecek olan makina tasarım ve imalat teknolojileri kongresi için hazırlıklarımız başladı.

Şubemiz sekreteryalığında 2 yılda bir gerçekleştirilen ve bu yıl 5. si düzenlenecek olan makina tasarım ve imalat teknolojileri kongresi için hazırlıklarımız başladı. Bu kapsamda Ankarada Genel Merkez Binamız toplantı salonunda makina tasarım ve imalat teknolojileri kongresi düzenleme kurulu 1. toplantısını yaptı. Düzenleme kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda kongreyle ilgili yapılan çalışmaların değerlendirmesi yapıldı. Ayrıca gündemde yer alan konular görüşülerek karara bağlandı.