LPG YETKİLİ PERSONEL EĞİTİMLERİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

LPG YETKİLİ PERSONEL EĞİTİMLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR...07.Ocak.2006 Tarih ve 26046 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Sorumlu Müdür Yönetmeliği ile 25.Mart.2006 Tarih ve 26119 sayılı Resmi Gazetede Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Eğitim Yönetmeliği'ne göreLPG piyasasında görev yapan; sorumlu müdür, tanker şoförü, dolum personeli, tanker dolum personeli, test ve muayene elemanları ve otogaz LPG dolum personeli, pompacılar ile tesisat, projelendirme ve imalatında görev alan diğer personelin TMMOB 'a bağlı ilgili Meslek Odası tarafından eğitilmesi ve belgelendirilmesi zorunluluğu hüküm altına alınmıştır.

LPG YETKİLİ PERSONEL EĞİTİMLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR...

07.Ocak.2006 Tarih ve 26046 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Sorumlu Müdür Yönetmeliği ile 25.Mart.2006 Tarih ve 26119 sayılı Resmi Gazetede Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Eğitim Yönetmeliği‘ne göre

LPG piyasasında görev yapan; sorumlu müdür, tanker şoförü, dolum personeli, tanker dolum personeli, test ve muayene elemanları ve otogaz LPG dolum personeli, pompacılar ile tesisat, projelendirme ve imalatında görev alan diğer personelin TMMOB ‘a bağlı ilgili Meslek Odası tarafından eğitilmesi ve belgelendirilmesi zorunluluğu hüküm altına alınmıştır. Yukarıda belirtilen hususlar çerçevesinde Odamızda TMMOB ‘a bağlı ilgili meslek odası olarak LPG Sorumlu Müdür ve LPG Yetkili Personel olmak üzere 2 ana alanda eğitimler düzenlemektedir.

Şubemiz LPG piyasasında çalışan personele yönelik, LPG Yetkili Personel Kurslarını Eylül ayından itibaren; ilgili kursiyerlerin müracaatlarının alınması ile organize edecektir. Eğitime katılmak isteyen kursiyerlerin aşağıdaki şartları sağlayarak şubemize müracaat etmeleri gerekmektedir.

KURSUN ADI KURSUN SÜRESİ KURSA KATILACAKLAR KURS ÜCRETİ
LPG Taşıma Personeli Kursu 2 Gün 16 Saat Karayollarında LPG ‘nin dökme olarak taşınmasında görev yapan kamyon veya çekici şoförleri 110,00 YTL.
LPG Dolum ve Boşaltım Personeli Kursu 2 Gün 16 Saat Dolum personeli, tüp, tanker,otogaz, dolum personeli, pompacılar, vb... 110,00 YTL.
Tüplü LPG Dağıtım Personel Kursu 1 Gün 8 Saat Tüp dağıtım araçlarının şoförleri ve tüp dağıtım personeli 60,00 YTL.
LPG Teknik Personel Kursu 2 Gün 16 Saat LPG test ve muayene elemanları, tesisat, projelendirme ve imalatında görev alan diğer personel 110.00 YTL.

KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER
- Kurs Başvuru dilekçesi,
- Öğrenim Belgesi,
- Nüfus cüzdanı fotokopisi,
- 2 Adet fotoğraf,
- (Şoförler için) Sürücü Belgesi. GENEL BİLGİLER
- Kurslara katılım çağrısında başvuru sırası esas alınacaktır.
- Kurs sonunda sınav yapılacak, sınavlarda 100 üzerinden 70 alan katılımcılara belgeleri verilecektir.
- Sınavda başarı gösteremeyen kursiyerlerin 2 kez daha sınava girme hakkı vardır.
- Her sınav için kursiyerlerden 10,00YTL sınav harcı alınır.
- Yapılan 3 sınavda da başarılı olamayan kursiyer ücretsiz olarak yeniden eğitime alınır.