KEŞAN İLÇEMİZDE ASANSÖR KONTROLLERİ BAŞLIYOR!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

ASANSöR YöNETMELİĞİ DEĞİŞTİ!...

ASANSöR YöNETMELİĞİ DEĞİŞTİ!...

T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından son olarak, 30.01.2007 tarihli resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 95/16/AT ASANSöR YöNETMELİĞİ kapsamında T.C. Keşan Belediyesi ve Makine Mühendisleri Odası Edirne Şubesi arasında kurumsal işbirliği protokolü 28 Mart 2007 tarihinde imzalanmıştır.

 

KURUMSAL BİRLİKTELİK!...

Kurumsal işbirliği protokolü çerçevesinde, Keşan Belediyesi ve mücavir alanında mevcut konut asansörleri, ulusal mevzuatlar, yönetmelikler ve asgari güvenlik önlemleri gözetilerek gerçekleştirilecektir. Söz konusu kontroller, Keşan Belediye Meclisi kararıyla anılan protokol dahilinde gerçekleştirilecektir.

 

SEKTöRDE CİDDİ BOŞLUKLAR MEVCUT!...

Asansör sektöründeki boşluk, denetimsizlik ve rant; konusunda ciddi olmayan, merdiven altı firmalarının iştahını kabartmaktadır. Dolayısıyla sektördeki bu sorunlarına ilişkin Makina Mühendisleri Odası‘nın geçmişten bu yana yapmış olduğu tespit çalışmaları mevcut olup, kamuoyu bilgilendirilmektedir.

 

ARTIK KONUTLAR ve BİNA SAHİPLERİ MAĞDUR OLMAYACAKLAR!...

Söz konusu protokol kapsamında yapaılacak denetim çalışmalarımız ile; binalarda başta insan hayatına yönelik uygunsuzluklar giderilecektir. Uygunsuz ve hayati tehlike taşıyan asansörlerin eksikliklerinin giderilmesi istenecektir. Ayrıca bu denetim çalışmaları ile binaların yaptırmakla zorunlu tutulduğu bakım faaliyetleri de kontrol altına alınacaktır.

 

DENETİMLER İÇİN LüTFEN MMO KEŞAN TEMSİLCİLİĞİMİZE BAŞVURUNUZ!...

Keşan ilçemizde gerçekleştirilecek asansör denetim faaliyetlerimiz tamamen halkımızın çıkarları doğrultusunda gerçekleştirilecek olup, Keşan halkımızdan da bu çalışmalarımıza destek vermesini arzuluyoruz.

 

Saygılarımızla...