KARADENİZ GEZİSİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

KARADENİZ GEZİSİ DÜZENLENECEKTİR.Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi Olarak Odaesa Tur aracılığı ile yalnızca üyelerimizin katılacağı bir gezi düzenlecektir. Gezi kapsamında Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize illerinden oluşan Doğu Karadeniz illeri Odesa Tur refakatinde 07-13 Temmuz 2007 tarihleri arasında gezilecektir. Ayrıntılı bilgi haberin devamındadır...

KARADENİZ GEZİSİ DÜZENLENECEKTİR.

Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi Olarak Odaesa Tur aracılığı ile yalnızca üyelerimizin katılacağı bir gezi düzenlecektir. Gezi kapsamında Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize illerinden oluşan Doğu Karadeniz illeri Odesa Tur refakatinde 07-13 Temmuz 2007 tarihleri arasında gezilecektir.

Gezi programında Atatürk Anıtı, Gazi Müzesi, Bandırma Vapuru, Ordu Boztepe, Paşaoğlu Konağı, Hıdırnebi, Atatürk Köşkü, Ayasofya, Sümela Manastırı, Ayder, Zara Yaylası, Uzungöl, Zigana, Karaca Mağarası, gezilecektir.Gezi 07-13 Temmuz 2007 tarihleri arasında 6 gece 6 gündüz olarak gerçekleşecektir. Gezi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Odesa Tur yetkilileri ile görüşülmesi gerekmektedir. İrtibat ve Bilgi için : 350 70 20 www.odesatur.com Gezi ücretine dahil olan hizmetler Ø 5 gece yayla ve otellerde konaklama Ø 6 sabah kahvaltısı/ 5 akşam yemeği Ø Lüks otobüsle ulaşım Ø Yaylalara çıkış transferleri Ø Araç içi ikramlar Ø Profesyonel rehberlik hizmeti Ø Odesa tur refaketi Ø Güleryüz ve kaliteli hizmet 

 DOĞU KARADENİZ TUR PROGRAMI

07.07.2007 CUMARTESİ

20.00 : KONYA MADO DONDURMA ÖNÜNDEN HAREKET. KAYSERİ - SİVAS - GÜMÜŞHANE KARAYOLU İLE SİVAS ZARA TESİSLERİ‘NE VARIŞ

08.07.2007 PAZAR

SİVAS ZARA TESİSLERİ! NDE ALACAĞIMIZ SABAH KAHVALTISI SONRASI, GÜMÜŞHANE İLİNE BAĞLI TORUL İLÇESİNE HAREKET. DAMLATAŞ OLUŞUMLARI BAKIMINDAN ZENGİN OLAN KARACA MAĞARASI GEZİSİ YAPIYORUZ. ÖĞLE YEMEĞİMİZİ TRABZON ZİGANA YAYLASINDA ALIYORUZ (EKSTRA) YEMEK SONRASI TRABZON SÜMELA‘DA BULUNAN OTELİMİZE HAREKET EDİYORUZ. OTELE YERLEŞME VE SERBEST ZAMAN. AÇIK BÜFE AKŞAM YEMEĞİ VE GECELEME SÜMELA‘DAKİ OTELİMİZDE.( BÜYÜK SÜMELA OTEL)

09.07.2007 PAZARTESİ

OTELDE ALACAĞIMIZ AÇIK BÜFE SABAH KAHVALTISI ARDINDAN SÜMELA MANASTIRI‘NA HAREKET EDİYORUZ. TRABZON‘UN MAÇKA İLÇESİ‘NİN ALTINDERE KÖYÜ SINIRLARI İÇİNDE SARP BİR KAYALIK ÜZERİNE KURULMUŞ OLAN SÜMELA MANASTIRI GEZİSİ‘Nİ YAPIYORUZ. ARDINDAN SÜRMENE‘DE BIÇAK ALIŞVERİŞİ YAPACAĞIZ VE RİZE AYDER YAYLASI‘ NA GEÇECEĞİZ. TULUM EŞİLİĞİNDE ÖĞLE YEMEĞİMİZİ (EKSTRA) ALIYORUZ.. KAÇKAR DAĞLARI MİLLİ PARKINDA BULUNAN AYDER YAYLASINI GEZDİKTEN SONRA SONRASINDA ÜNLÜ RİZE BEZLERİ ALIŞVERİŞİ İÇİN SERBEST ZAMAN VERİYORUZ. GÜNÜMÜZÜN SONUNDA TRABZON SÜRMENE‘DEKİ OTELİMİZE YERLEŞME. AKŞAM YEMEĞİ (ÇORBA + ARASICAK + SALATA + BALIK + MEYVE) VE GECELEME OTELİMİZDE (SÜRMENE OTEL) 

 10.07.2007 SALI OTELDE ALACAĞIMIZ AÇIK BÜFE SABAH KAHVALTI SONRASI ZAHRA DAĞINDA SERBEST ZAMAN SONRASI TRABZON UZUNGÖL‘E HAREKET. YOL ÜZERİNDE UĞRAYACAĞIMIZ ÇAY FABRİKASI ARDINDAN UZUNGÖL‘ DE OTELİMİZE VARIŞ. ÖĞLE YEMEĞİ (EKSTRA ) ALDIKTAN SONRA SERBEST ZAMAN VERİYORUZ. DİLEYEN MİSAFRLERİMİZ İÇİN ŞEKERSU VEYA YEDİGÖLLER YAYLA GEZİLERİ YAPILACAKTIR. ( EKSTRA). AKŞAM YEMEĞİ ( SET MENÜ) VE GECELEME UZUNGÖL‘DEKİ OTELİMİZDE(SEZGİNLER MOTEL) 11.07.2007 ÇARŞAMBA OTELDE ALACAĞIMIZ AÇIK BÜFE KAHVALTI SONRASINDA TRABZON‘A HAREKET EDİYORUZ. ATATÜRK KÖŞKÜ, RUS PAZARI, AYASOFYA KİLİSESİ GEZİLERİNİ YAPIYORUZ. ÖĞLE YEMEĞİ İÇİN AKÇAABAT KÖFTECİSİ NİHAT USTA‘YA UĞRUYORUZ. (EKSTRA) YEMEK SONRASI BU AKŞAM GECELEYECEĞİMİZ HIDIRNEBİ YAYLASI‘ NA HAREKET EDİYORUZ. OTELE YERLEŞME, AKŞAM YEMEĞİ ( SET MENÜ) VE GECELEME.( HIDIRNEBİ YAYLAKENT) 12.07.2007 PERŞEMBE AÇIK BÜFE SABAH KAHVALTISI SONRASI GİRESUN‘A HAREKET EDİYORUZ. GİRESUN KALESİ GEZİMİZ ARDINDAN ÖĞLE YEMEĞİ MOLASI VERİYORUZ. ( EKSTRA) ORDU‘YA HAREKET VE MUHTEŞEM MANZARASIYLA ORDU BOZTEPE GEZİSİ. GÜN SONUNDA FATSA‘YA HAREKET. OTELE YERLEŞME, AÇIK BÜFE AKŞAM YEMEĞİ VE GECELEME OTELİMİZDE (YALÇIN OTEL) 13.07.2007 CUMA OTELDE ALACAĞIMIZAÇIK BÜFE SABAH KAHVALTISI SONRASI BOLAMAN YOLU İLE SAMSUN‘A VARIŞ. SAMSUN‘DA BANDIRMA VAPURU, İLK ADIM ANITI, ATATÜRK ANITI GEZİLERİNİ YAPIYORUZ. KARADENİZ RÜYAMIZIN BİTİŞİYLE BİRLİKTE ÇORUM - ANKARA - KARAYOLU İLE KONYA‘YA HAREKET EDİYORUZ

 

GEZİ ÜCRETİMİZE DÂHİL OLAN HİZMETLER :

  • 5 gece yayla ve otellerde konaklama
  • 5 açık büfe sabah kahvaltısı / 5 akşam yemeği ( 2 otelde açık büfe - 3 otelde set menü)
  • İlk gün alacağımız sabah kahvaltısı
  • Lüks otobüs ile ulaşım
  • Araç içi ikramlar
  • Yayla transferleri
  • Otobüs otopark ve otoban ücretleri
  • Profesyonel rehberlik hizmetleri
  • Odesa Tur refakati

GEZİ ÜCRETİMİZE DÂHİL OLMAYAN HİZMETLER:

  • Öğle yemekleri
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri
  • Otelde yapılan ekstra harcamalar

NOT:

  • Program içerisinde ekstra olarak belirtilen hizmetler ücrete dâhil değildir.
  • Tur rehberi programda hava, yol vb. şartlar nedeniyle hiçbir gezi yeri eksiltmeksizin değişiklik yapabilir.

Gezi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Odesa Tur yetkilileri ile görüşülmesi gerekmektedir. İrtibat ve Bilgi için : 350 70 20 www.odesatur.com

Ödeme seçenekleri Nakit Kredi kartı 5 taksit Ulaşım
Yetişkin 475,00 YTL 500,00 YTL Dahil
0/6 yaş çocuk ----------- ----------- 100,00 YTL
7/12 yaş çocuk 330,00 YTL 330,00 YTL Dahil