"II. SERBEST MÜŞAVİRLİK, MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VE MESLEKİ DENETİM KURULTAYI" ANKARA'DA YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen ve 18 Şubemizde düzenlenen yerel kurultaylarda seçilen delegelerin katılımıyla toplanan "II. Serbest Müşavirlik, Mühendislik Hizmetleri ve Mesleki Denetim Kurultayı", 29-30 Mayıs 2009 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirildi.

Mekanik Tesisat Hizmetleri ve Proje Uygulamaları, AİTM Hizmetleri ve Proje Uygulamaları Doğalgaz Hizmetleri ve Proje Uygulamaları, Asansör Hizmetleri ve Proje Uygulamaları Oturumu şeklinde dört ayrı oturum halinde düzenlenen kurultayın açılış konuşması Oda Yönetim Kurulu Başkanı Emin KORAMAZ tarafından yapıldı.
Oda Başkanının konuşmasından sonra Oda Yönetim Kurulu Sekreteri Ali Ekber ÇAKAR tarafından Odamızın SMM Hizmetleri ve Mesleki Denetim Çalışmalarıyla ilgili bir sunum yapıldı. Daha sonra oturum çalışmalarına geçildi.

Kurultayın birinci günü, "Mekanik Tesisat Hizmetleri ve Proje Uygulamaları" oturumu 175 delegenin katılımıyla İMO Teoman ÖZTÜRK salonunda gerçekleştirildi. Şubemiz adına Ümit YILDAŞ, Abdulkadir OKUR, Murat ERKAYA, Kasım KÖSE katıldı. oturumda Mekanik Tesisat Hizmetleri ve Proje Uygulamaları konularında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı, 42 delege konuya ilişkin görüş ve önerilerini dile getirdi.

Aynı gün paralel oturum olarak gerçekleştirilen etkinlikte "AİTM Hizmetleri ve Proje Uygulamaları" oturumu 52 delegenin katılımıyla İMO Rüştü ÖZAL salonunda gerçekleştirildi. Şubemiz adına Yavuz ÇETİNTAŞ katıldı. Başkanlığını Mehmet ÖZSAKARYA ve Hakan HAVANCILAR'ın yaptığı oturumda 20 delege söz alarak uygulamada karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

Kurultayın ikinci günü, "Doğalgaz Hizmetleri ve Proje Uygulamaları" oturumu 92 delegenin katılımıyla İMO Rüştü ÖZAL salonunda gerçekleştirildi. Başkanlığını Aytekin ÇAKIR ve Aydın YELKOVAN'ın yaptığı oturumda 21 delege söz alarak doğal gaz uygulamalarında karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi.

Aynı gün paralel oturum olarak gerçekleştirilen "Asansör Hizmetleri ve Proje Uygulamaları" oturumu 55 delegenin katılımıyla İMO Güney ÖZCEBE salonunda gerçekleştirildi. Şubemiz adına Erfain TEKİN katıldı. Başkanlığını İbrahim ÖZÇAKIR ve Engin TURGAY'ın yaptığı oturumda 25 delege söz alarak "Asansör Hizmetleri ve Proje Uygulamaları"nda karşılaşılan sorunlara ve çözüm önerilerine ilişkin görüşlerini dile getirdi.