FİLM GÖSTERİMİ: ANNEMLER TATİLDE

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

HER PERŞEMBE DÜZENLEDİĞİMİZ GÖSTERİMLERİN BU HAFTAKİ (5 şUBAT) FİLMİ ANNEMLER TATİLDE. TÜM ÜYELERİMİZİ BU FİLMİ BİRLİKTE İZLEMEYE DAVET EDİYORUZ.

Film Gösterimi

ANNEMLER TATİLDE

Yönetmen: Cao Hamburger
Senaryo: Adriana Falcão, Claudio Galperin
Oyuncular: Michel Joelsas, Germano Haiut,

                  Paulo Autran, Simone Spoladore,

                  Eduardo Moreira
Filmin Türü: Drama
Yapım Yılı: 2006
Yapım Ülkesi: Brezilya
Orijinal Dili: Portekizce, Almanca
ilmin Süresi: 110 dakika

    KONU:

Brezilya, 1970. Askeri yönetimin gölgesinde yaşayan Brezilya'da, siyasi suçlu olarak polis tarafından aranan Bia ve Daniel, 10 yaşındaki oğulları Mauro'yu dedesinin yanına bırakarak kaçmak zorunda kalır. Fakat Mauro'nun dedesi, torununun kendisini görmeye geldiği gün ölür. Anne babasının tatile gittiğini düşünen Mauro, Yahudi mahallesinde yer alan dedesinin evinde tek başına yaşamaya başlar. Babasının ailesinin Yahudi olmasına rağmen, kendi gelenekleri hakkında hiçbir şey bilmemektedir. Kısa sürede komşular tarafından sevilen Mauro, bir yandan heyecanla ailesinden haber beklerken, diğer yandan da bu yeni ve sıcak dünyanın insanlarına uyum sağlamaya çalışır. Ülkenin baskıcı askeri yönetiminin yansımaları, politikayla ilgilenmeyen Yahudi mahallesi sakinlerini de Mauro nedeniyle etkilemeye başlar.

 

 

 

YER:      Makine Mühendisleri Odası (İzzet Uzuner Sok. No:14 Körfez Mah.-Real'in Arkası)

TARİH: 05.02.2009 (Perşembe)

SAAT:   19:000