ENERJİ VERİMLİLİĞİ KANUNU YÜRÜRLÜĞE GİRDİ...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Bakanlar Kurulu‘nca 18/04/2007 tarihinde kabul edilen "5627 sayılı ENERJİ VERİMLİLİĞİ KANUNU", 02 Mayıs 2007 tarih ve 26510 sayılı resmi gazetede yayınlarak yürürlüğe girmiştir.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Bakanlar Kurulu‘nca 18/04/2007 tarihinde kabul edilen "5627 sayılı ENERJİ VERİMLİLİĞİ KANUNU", 02 Mayıs 2007 tarih ve 26510 sayılı resmi gazetede yayınlarak yürürlüğe girmiştir. Anılan kanun, başta Makina Mühendisliğini ve alt disiplinlerini önemli ölçüde ilgilendirmekte olup; bina, konut, endüstriyel tesis v.b. bir çok kuruluşa da önemli sorumluluklar yüklemektedir.

Oda olarak arzumuz: Anılan kanun ve yönetmeliklerinin; yıllardan beri gerçekleştirdiğimiz; etkinlik, kongre kurultay ve sempozyumlar, basın açıklamaları ve diğer çalışmalarımızla, gündeme taşıdığımız -verimli enerji kullanımı- konusunun, ülke gündemimizde hak ettiği yeri alması, ulusal çıkarlarımıza önemli maddi tasarruflara, ulusal bilince sahip bir Türkiye yaratılmasına, etkin bir enerji yönetimi ve politikalarına katkıda bulunmasıdır.