ENDÜSTRİYEL TESİSLERDE YANGIN EĞİTİMİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

"Endüstriyel Tesislerde (Petrol taşıma depolama) yangından korunma sistemleri ve projelendirme - proje değerlendirme metotları" konulu iki günlük eğitim Şubemiz ve Karina Tasarım Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti işbirliği ile aşağıda belirtilen tarih, saat ve yerde yapılacaktır.

Endüstriyel Tesislerde (Petrol taşıma depolama) yangından korunma sistemleri ve projelendirme - proje değerlendirme metotları" konulu iki günlük eğitim Şubemiz ve Karina Tasarım Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti işbirliği ile aşağıda belirtilen tarih, saat ve yerde yapılacaktır.
Eğitimin konusu; kurumsal alt yapı, uygulama örnekleri, mühendislik hesapları olmak üzere kendi içinde yeterli bir kapsamda olacaktır. Katılımcılara katılım belgesi düzenlenecektir.

Eğitim Şubemiz üyelerine ücretsiz olup; üyemiz dışındaki katılımcılardan 50 YTL/ kişi ücret alınacaktır. Eğitime katılmak isteyenler en geç 25 Mart 2008 Salı günü saat 17:00 kadar Şubemiz büro görevlisi Zerin KÖSEL‘e isimlerini yazdırmaları ve ücretlerini Şubemiz muhasebesine yatırmaları gerekmektedir.

Güncelliğini koruyan konu ile ilgili eğitime katılımınızı ve ilgili personellerin katılımını sağlanması hususunda gereken hassasiyetin gösterilmesini önemle arz/rica ederiz.

Saygılarımızla