EĞİTİCİNİN EĞİTİMİNİ DÜZENLEDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Şubemiz tarafından, 04-05 Haziran 2009 tarihlerinde Eğiticinin Eğitimi düzenlendi. Eğitimcilerimizin yoğun ilgi gösterdiği Eğitim Danışman Ferhan AKKAYNAK tarafından verildi.

Nitelikli insan gücünün öneminin tartışılmaz olduğu günümüzde eğiticiler insana yatırımda en önemli rolü oynamaktadırlar. Eğiticinin eğitim vermedeki yetenek ve yetkinliklerinin gelişmesine yönelik olarak, katılımcılara ve kurumların performanslarına katkı artacaktır. Etkin eğitimler verebilmek ve etkin eğitici olabilmek için beceriler güncellenmeli ve geliştirilmelidir. Günümüz rekabet ortamında başarı ve kalıcılık ancak nitelikli insan gücü ile mümkündür.

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi olarak Eğitici üyelerimizin eğitim verme niteliklerini artırmak ve eğitim alan üyelerimizin daha etkin eğitim almalarını sağlamak amacımızıdır.

Bu nedenle Şubemiz tarafından, 04-05 Haziran 2009 tarihlerinde Eğiticinin Eğitimi düzenlendi. Eğitimcilerimizin yoğun ilgi gösterdiği Eğitim Danışman Ferhan AKKAYNAK tarafından verildi.

Eğitim sonunda başarılı olan üyelerimize Şube Başkanı Ali ALKAN tarafından sertifikaları verildi.