DOĞALGAZ'IN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Doğalgaz sektöründe çalışan makina mühendisleri ile Kentgaz yetkililerinin bir araya geldiği toplantıda, geçtiğimiz üç yıl değerlendirilerek 2010 yılı yatırımları ve dönüşüm firmaları ile Kentgaz arasındaki ilişkiler ele alındı.

Şubemiz Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu tarafından düzenlenen sohbet toplantısında Kentgaz Genel Müdürü Mahmut Raci Özkesen ve Genel Müdür Yardımcısı Işık Deniş Doğalgaz sektöründe çalışan makina mühendisleri ile bir araya geldi.

 

GELİNEN NOKTA VE YATIRIM PROGRAMINI ANLATTI

 

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 7. Yıl Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda 3 yılın sonunda gelinen nokta ve yatırımlar hakkında bilgi veren Kentgaz Genel Müdür Yardımcısı Işık Deniş; "2005 yılında EPDK ile sözleşmeyi imzalayıp ilk gazı verdiğimiz günden beri yatırımlarız aralıksız sürüyor. Büyük bir yatırım yaptık. 90 bin bağımsız bölümden 70 bin aboneye ulaştık. Bizler için yeni yatırım dönemi yaz ayları. Ancak Denizli Belediyesi'nin altyapı yatırımları nedeniyle, hatlarımızın güvenliği için belediyenin yatırımlarını takip ediyoruz. Bu nedenle son dönemde yatırımlarımızı şehir merkezinden çok, şehrin dışına kaydırdık. 2010 yılında da farklı yatırım programı uygulayacağız. Yatırım programımızı genel merkeze sunduk. Onaylandığında kent merkezini çok büyük oranda tamamlayarak tüm bölgelere doğalgaz verebileceğiz. Yatırımlarımız doluluk oranı yüksek yerlerde yoğunlaştıracağız. Acıpayam asfaltı'nın alt tarafından Kayhan yönünden TOKİ'ye doğru örme stratejimiz olacak. Önümüzdeki yılın sonunda 5 yılımız dolduğunda taahhütlerimizi yerine getireceği. Bağbaşı da 2011 yılı hedefimizde" dedi.

 

TÜRKİYE'YE ÖRNEK İŞBİRLİĞİ

 

Kentgaz Genel Müdürü Mahmut Raci Özkesen ise 2006 yılından beri Türkiye'de örnek bir işbirliği sergilediklerini belirterek; "3 yılı aşkın bir süre TMMOB Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi ile mükemmel bir işbirliği içinde çalıştık. Bu çalışmamız Türkiye'de gerçekten örnek bir çalışma oldu. Bu işbirliği ve uyumdaki başarı bizlerin değil, sizlerin başarısı, Odanın başarısı "dedi. Doğalgaz dağıtım şirketlerinin EPDK tarafından düzenli olarak incelendiğini de hatırlatan Özkesen konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: "Kriz tüm sektörleri olduğu gibi mutlaka sizleri de etkiledi. Bu kriz ortamında karşılıklı olarak bir şeyler yapabilir miyiz? Kentgaz olarak bizlere düşen bir görev varsa yerine getirmeye hazırız. Bunları birlikte ortaya koymalıyız. Herhangi bir bölgeye yapılacak yatırım, oradan gelecek abone bedeli ile çıkacaksa, bizler Kentgaz olarak kar marjımızı düşünmeden anında yatırım yapmaya hazırız. Bu konuda Denizli'yi iyi bilen sizlerin önerilerini bekliyoruz"

 

Konuşmaların ardından sohbet havasında geçen toplantıda dönüşüm firmaları ile Kentgaz arasındaki ilişkiler ele alındı ve sorular cevaplandırıldı.