22 EKİM 2009 TARİHİNDE MAKİNA VE OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİRİNCİ VE HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİYLE TANIŞMA YEMEĞİ YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ KANTİNİ TURKUAZ KAFE'DE YAPILAN TANIŞMA YEMEĞİNE MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI ADANA ŞUBESİ YÖNETİM KURULU VE MAKİNA VE OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ AKADEMİK KADROSU KATILDI

22 Ekim 2009 tarihinde Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Kantini Turkuaz Kafe'de gerçekleştirilen Makina ve Otomotiv Mühendisliği Bölümleri hazırlık ve birinci sınıf öğrencileriyle tanışma yemeğine Şubemiz adına Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ATICI, Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Recep NARİNOĞLU, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Erdal TAŞ, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Nuşin COŞKUN, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Hüseyin KALANTAR ve Makina Mühendisleri Odası Adana Şube Müdürü Elif DOĞRUYOL katıldı.

Makina ve Otomotiv Mühendisliği Bölümleri adına ise Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kadir AYDIN, Termodinamik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tuncay YILMAZ, Mekanik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Naki TÜTÜNCÜ,  Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Hüseyin AKILLI ve Doç. Dr. Ahmet PINARBAŞI'nın yanı sıra Makina Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan BÜYÜKALACA ile birlikte Makina ve Otomotiv Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlileri katıldı.

Makina ve Otomotiv Mühendisliği Bölümleri  hazırlık ve birinci sınıflar olmak üzere toplam 200 öğrencinin katıldığı tanışma yemeğinin açılış konuşmalarını Makina ve Otomotiv Mühendisliği Bölümleri Başkanı Prof. Dr. Kadir AYDIN ve Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ATICI yaptı. Yemeğin ardından öğrencilerle, öğrenim hayatı, oda - öğrenci ilişkileri ve örgütlülük üzerine bilgi paylaşımı yapıldı.