ŞUBE YÖNETİM KURULUMUZ DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ TAVŞANLI MESLEK YÜKSEKOKULUNU ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Mart 2022

Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Nezihe Hanecioğlu,  12. ve 13. Dönem Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Tomsuk, Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Esra Turan, Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Müdürü İlker Özcan, Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Tavşanlı İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Şükrü Koyuncu,  Yürütme Kurulu Sekreteri Hüseyin Kaplan, Yürütme Kurulu Saymanı Müge Güleç ve Teknik Görevli İsmet Açıkgöz 2 Mart 2022 tarihinde Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettiler.

Müdürlük Makamında gerçekleşen ziyarette Makina Mühendisleri Odası ve okulumuz arasında oluşturulacak eğitim ve proje işbirlikleri hakkında görüşmeler yapıldı. Okul Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, okulumuzda yapılan projeler ve eğitim faaliyetleri ile ilgili olarak konuklarımızı bilgilendirdi ve 12. ve 13. Dönem Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı  Atilla Tomsuk’a bugüne kadar verdikleri destekleri için teşekkür etti ve yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Nezihe Hanecioğlu’na başarılar diledi. Hanecioğlu’da okulumuza destek olacaklarını ve yapılacak işbirliklerinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Ziyarete Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Nur Hoşgör ve Öğr. Gör. Deniz Kaptan eşlik ettiler.