SAĞLIK VE SOSYAL GÜVENLİK HAKKIMI GERİ İSTİYORUM

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Ekim 2009

Sağlık hakkı ve güvenli bir gelecek için sağlık örgütleri Eskişehir Odunpazarı Meydanı'nda saat:17:00'da bir miting düzenledi. "Sağlık ve sosyal güvenlik hakkımı geri istiyorum" talebiyle gerçekleştirilen mitingde, birinci yılını dolduran SSGSS yasasının kaldırılması istendi. TMMOB'nin de yer aldığı mitingde sendikalar, meslek odaları, siyasi partiler ve çeşitli demokratik kitle örgütleri destek verdi.

 Sık sık, "Krizin faturası patronlara", "Sağlıkta tasarruf ölüm demektir" ve "Sağlık haktır satılamaz" sloganlarının atıldığı mitingde konuşan SES Genel Merkez yöneticisi Köksal Aydın, "Sağlık hizmetlerinin özelleştirilmesine karşı hep mücadele ettik, bundan sonra da edeceğiz. Çıkan yasanın olumsuzlukları ortada. Giderek hizmetler paralı hale getiriliyor" dedi.

Mitingde Eskişehir Tabip Odası Başkanı Muharrem Şenel, SES Şube Başkanı Bülent Nazım Yılmaz ve Eczacı Odası Başkanı Yücel Yenilmez da birer konuşma yaparak SSGSS yasasının olumsuzluklarını anlattılar.