ÖĞRENCİ ÜYELERİMİZİN ODA ETKİNLİKLERİNE KATILIMLARI SAĞLANDI KAYNAK TEKNOLOJİSİ VII. ULUSAL KONGRE ve SERGİSİ / ANKARA

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Kasım 2009

14 Kasım 2009 tarihinde Ankara 'da gerçekleştirilen Kaynak Teknolojisi VII. Ulusal Kongre ve Sergisine Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Müh. Mim. Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü'nde öğrenim gören öğrenci üyelerimizin katılımını sağlamak üzere teknik gezi düzenlendi.

Alüminyum Çelik Farklı Metal Kaynaklı Bağlantıların Mikroyapısal Karakterizasyonu, 5083 Tip Alüminyum Malzeme Kaynağında Paso Sayısının Tane Yapısı ve Çekme Mukavemetine Etkisi, Koruyucu Gazların Kullanımındaki Hataların Kaynak Kalitesi, Maliyet, İş, İşçi ve Çevre Sağlığına Etkiler, X10CrWMoVNb9-2(P92) Kalitesindeki Malzemenin Özellikleri ve Kaynağı, Ark Kaynak İşlemi Sonucu Oluşan Kalıntı Gerilmelerin Deneysel ve Sonlu Elemanlar Simülasyonu ile İncelenmesi, Paslanmaz Çeliklerin Sürtünme Karıştırma Kaynağında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri, Takım Devir Sayısı ve İlerleme Hızının AISI 304 Ostenitik Paslanmaz Çeliğin Sürtünme Karıştırma Kaynak Yapılabilirliği Üzerine Etkisi, 32 mm Kalınlıkta AA 5083 Levhaların Köşe Kaynağının SKK Yöntemi ile Yapılması, Otomotiv Sektöründe Kullanılan Saçların Tıg ve Direnç Nokta Kaynağı İle Birleştirilmesi, AISI316 Paslanmaz Çeliğin Laser ve Tıg Kaynağı Yöntemiyle Birleştirilmesinin İncelenmesi, Lazer Kaynak Yöntemi ve Uygulamaları, Lazer Kaynağı Yöntemi ile Plastik Malzemelerinin Birleştirilmesi, Kimyasal Tanker İmalatlarında Dubleks Paslanmaz Çeliklerin Kaynağı, Kaynak Çalışanları için "Sağlık Gözetim Programı" Önerisi, Plazma Oluk Açma: Karbon Arkı ile Oluk Açmaya Göre Daha Hızlı, Daha Temiz ve Daha Sessiz Bir Alternatif, Kaynakta Dalga Formu Kontrol Teknolojisi, Kaynak Robotları için Sensörler  konularını içeren oturumlara 44 öğrenci üyemiz katılarak bilgi edindiler.