ODA-ÜNİVERSİTE BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Haziran 2012

Meslek alanlarımıza ilişkin gelişmeleri tartışmak, makina ve endüstri müh eğitimlerini değerlendirmek, gelişmelere göre önerilerde bulunmak, bölgesel olarak Eskişehir Şube ile üniversitelerimiz arasında daha etkin bir köprü kurulmasının sağlanması, ortak projelerin artırılması ve sanayi ile olan ilişkilerin artırılmasına yönelik önerilerin tartışılması amacıyla Bölüm Başkanları ve Fakülte Dekanlarının katılımıyla 22 Haziran 2012 tarihinde saat 18:00'da, Abacı Butik Otel'de bir toplantı gerçekleştirildi.

Şube Başkanımız Hakan ÜNAL, Şube Başkan Vekili Nergis UYGUN BAŞ, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Cihan ALTUN, Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Berna HAKTANIRLAR ve Şube Müdürümüz K. Levent GÜLER'in katıldığı toplantıda ESOGÜ,  Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dekanları, Dekan Yardımcıları ile Makina, Endüstri Mühendislikleri Bölüm Başkanları ve Başkan Yardımcıları katıldı.

Prototip atölyesi kapsamında yapılabilecek faaliyetler ve projeler, Bölgesel düzeyde Mühendislik Eğitimi ve Akreditasyon konularında yerel sempozyum düzenlenmesi, Mesleki Alanlarımız açısından gelecekte en önemli problemlerden biri durumuna gelecek olan Teknoloji Fakülteleri ile ilgili kamuoyu yaratılması amacıyla seminer düzenlenmesi, Eskişehir'de düzenlenecek olan Ulusal Uçak, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Kurultayı ile Endüstri Mühendisliği Kurultayı, Üniversite kütüphanelerinde yer alması istenilen Oda yayınlarının üniversitelere sağlanması, Mesleki Gelişim Danışmanlığı (MGD) etkinliklerimiz kapsamında belli bir ders saati içerisinde "MGD Projesi" uygulamasının başlatılarak Öğrenci- Sektörde Çalışan Mühendis buluşmalarının düzenli bir biçimde organize edilmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.