MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSUNUN KONSERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Haziran 2011

Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Türk Sanat Müziği Korosunun Konseri 04 Haziran 2011 tarihinde Eskişehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 400 davetlinin katıldığı konser Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı R. Erhan KUTLU'nun açılış konuşmasıyla başladı.

R. Erhan KUTLU açılış konuşması;

Değerli Konuklar 

Sevgilim Meslektaşlarım

Saygı Değer Eşleri 

Sayın Basın Mensupları

 

Gecemize hoş geldiniz diyorum Yönetim Kurulum ve şahsım adına hepinizi sevgi saygı ve dostlukla selamlıyorum

 

Değerli arkadaşlarım mühendislik hepinizin bildiği gibi bilimi teknoloji ile buluşturan bir olgu ve biz mühendislerde o görevi yapan insanlarız bizler mühendisliğin her alanında varız. Tasarımda, denetimde, üretimde kısacası yaşamın her alanında varız. Onun için bizim mühendisliğimiz insan odaklı mühendislik hem ülkemizin hem insanlığımızın hem dünyamızın değişimi için çaba içinde bulunuyoruz.

 

Bizler bunun yanı sıra aldığımız öğrenim görevinde gerekse çalıştığımız yoğun iş programı ile yaşantımız gerçekten yüklü ve baya dolu dolu geçiyor. Biz bu meslektaşlarımızın çeşitli etkilerle gerek odamız gerek şubemiz olarak bilgilendirmek seminer, kurs eğitim bir takım bilgilendirmeler ve beceri kabiliyetlerini geliştirmeye çalışıyoruz. Ama biraz önce bahsettiğim gibi insan odaklıyız onun için sosyal ve kültürel konularında önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu meslektaşlarımızın ve onların saygı değer eşlerin yorgunluklarını bir nebze de azaltabilmek yaşamlarında bir parantez, bir açılım sağlamak aynı zamanda meslek ve meslektaşlarımızın arasındaki birlik ve beraberlikleri de önemli bu dayanışmayı sağlamak için çeşitli kültürel, sosyal ve sanatsal faaliyetlerde bulunuyoruz. Arkadaşlarımız bir yoğun istek üzerine bir koro oluşturduk. Şefimiz Cem AKSU'nun yönetiminde böyle bir çalışmaya başladık. Geleneksel Gecemizde küçük bir beraberliğimiz olduk çok kısa bir süre çalışma yapmışlardı. Ama talep fazlalaşınca bunu biraz daha ilerletelim dedik. Sağ olsunlar hem meslektaşlarımız, hem eşleri hem çocukları aileleri onun yanında oda dostları arkadaşlarımızın katkılarıyla bu günlere geldik böyle bir oluşum oldu. Bu oluşumda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı canı gönülden Yönetim Kurulum ve şahsım adına kutluyorum. Profesyonel bir çalışma yapacaklar. Bu özel gecede siz katıldığınız ve bizi bir arada topladığı için teşekkür ederim. Keyifli bir geçirmenizi dilemiyorum çünkü zaten öyle bir gece geçireceksiniz."

Konserin ardından Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı R. Erhan KUTLU Koro Şefi Cem AKSU 'ya  ve Saz Ekibi adına Levent GÖCENLER'e çiçek ve teşekkür belgelerini verdi.