KÜTAHYA İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE ODAMIZIN 57. KURULUŞ YILI GELENEKSEL GECESİ KUTLANDI.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Aralık 2011

17 Aralık 2011 Cumartesi günü Kütahya Hilton Garden Inn'de 150 kişinin katıldığı yemekte üyelerimiz Kütahya Sanat Müziği Fasıl Heyeti ve Grup Sempati Müzik Grupları eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

 

Kütahya İl Temsilcisi Yürütme Kurulu Başkanı Nazım TÜRKYILMAZ ve Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Erhan KUTLU`nun açılış konuşmalarından sonra Meslekte 40. ve 25. tılını dolduran üyeler için plaket töreni düzenlendi.

 

Plaket töreni sırasında 40. yıl plaketini alan Makina Mühendisi Recep ERGİNER ve Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Dekanı Prof. Dr. Ramazan KÖSE`de üyelerin Oda çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde çalışması ve mesleği yüceltmesi çağrısında bulundular. Kütahya`nın dört bir yanından gelen Makine Mühendisleri yemekte meslektaşlarıyla bolbol sohbet edip hasret giderdiler.

 

 

Plaket Alan Üyeler

 

40. Yıl Plaketi Alan Üyeler

Recep  ENGİNER

Hüseyin KAVUNCU

25. Yıl Plaketi Alan Üyeler

Resul Efendi  BİÇİCİ 

Mustafa  Serdar  ORAN

Mehmet Tevfik  BARUT 

Osman CEZAYERLİ

Ayşe CİCAVOĞLU

 

                                                               

Kütahya İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Nazım TÜRKYILMAZ`ın konuşması:

Saygı değer misafirler, Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanımız ve Makine Mühendisliği bölümü öğretim üyeleri, Eskişehir Şube yönetim kurulu, Afyon il temsilciliği, Bilecik il temsilciliği, Tavşanlı ilçe temsilciliği, Değerli meslektaşlarım ve saygı değer eşleri

Odamızın kuruluş yıldönümünü kutlamak için geleneksel olarak düzenlediğimiz gecemize Kütahya İl Temsilciliği yönetim kurulu ve şahsım adına hoş geldiniz.

 

            Öncelikle mesleğinde 40. ve 25. yılını dolduran değerli meslektaşlarımızı kutluyorum. Mesleğimize, ülkemize birçok olumlu katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantılarında mutluluklar diliyorum.

            Odamız meslek ve meslektaş sorunlarının toplum ve ülke sorunlarından farklı olmadığı düşüncesiyle çalışmalarını yürütmektedir. Hepinizin bildiği gibi üyelerimiz meslek temelinde bir araya gelmiş, çok bileşenli, değişik sosyal ve ekonomik konumlara sahip mühendislerden oluşmaktadır. Biz temsilciliğimizin kuruluşundan bu yana görev yaptığımız süreçte, meslek, meslektaş, ülke ve toplum çıkarlarının korunması temelinde tüm üyelerimizin birlik ve beraberliğini oluşturmaya çalıştık. Biz her konuda ortak çalışma anlayışı ve iş birliğinin geliştirilmesini, katılım ve eşgüdümün sağlanmasını bilgiye ve emeğe saygı duyulmasını, üreterek büyüyen, paylaşarak gelişen bir toplumun, bir kentin, bir ülkenin böyle oluşacağına inanıyoruz. Temsilcilik çalışmalarımızı ve etkinliklerimizi kendi üyelerimizle hep beraber, tüm örgütümüzü kucaklayan, katılımcılığı esas alan, kurallarına saygı duyan, hiçbir siyasi anlayış, kurum ve kişilere bağımlılık oluşturmayan, keyfi uygulamalara prim vermeyen, birlikte üretme, birlikte karar alma, birlikte yönetme anlayışı ile yapmaya çalıştık.

1984 yılında Kütahya Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü`ne atanmam yapıldıktan sonra oda ile bağlantılarımı hiç koparmadım. Bursa şubesine bağlı iken arkadaşlarımla beraber seçimlerde olsun, toplantılarda olsun zamanım olduğu sürece katkı sağlamaya çalıştım. 1994 yılında Eskişehir şube olunca aynı şekilde çalışmalarım devam etti. Bugüne kadar il temsilciliğimizin çeşitli kademelerinde sayman ve sekreter olarak görev yaptım. Son olarak da İl temsilciliği görevini 2002 yılından beri yürütmekteyim. Bana bu olanağı tanıdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıca oda çalışmalarımda her zaman hoşgörüsünü esirgemeyen ve her konuda her zaman bana destek olan eşime de teşekkür ediyorum.

Değerli arkadaşlar görevimi yaptığım süre içerisinde üzdüğüm meslektaşlarım olduysa hepsinden özür diliyorum. Ben görevimi eksiğiyle fazlasıyla tamamlamış bulunmaktayım. Önümüzdeki dönem de seçilecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum.

Ben sözü daha fazla uzatmak istemiyorum. Gecemize gelerek bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyor ve iyi eğlenceler diliyorum.

 

Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı R. Erhan KUTLU`nun Konuşması:

                   Değerli Arkadaşlar 

     Odamızın 57.  kuruluş yıl dönemini kutlamak için geleneksel olarak Kütahya İl Temsilciliğimizin düzenledi gecemize hoş geldiniz,  şube yönetim kurulumuz ve şahsım adına hepinizi sevgi, saygı ve dostlukla selamlarım.

Böyle hoş bir ortamda sizlerle bizleri buluşturan gecenin oluşumunda emeği geçen  arkadaşlarımıza

Kütahya il temsilcilik yürütme kurulu başkanı Nazım arkadaşımızın şahsında teşekkür ediyorum.  

    Öncelikle mesleğinde 50. 40. ve 25. yılını dolduran sevgili meslektaşlarımızı kutluyorum.Mesleğimize, ülkemize bir çok olumlu katkılar verdiklerini hepimiz biliyoruz, yaptıkları çalışmalara teşekkür ediyoruz,  bundan sonrada onlarla ve hep beraber mesleğimiz, ülkemiz ve yaşadığımız kentimizle ilgili bir çok başarılı çalışmalar yapacağımızı biliyor, sağlıklı, mutlu, gönüllerince iyi bir yaşam diliyorum.

   Çalışma dönemi içersinde Ülkemizde ve dünyada, insanlık ve bilim adına yaşanan birçok olumsuzluğun arasında, güzellikler yaratmak için yönetim kurulu olarak çabaladık. Meslek ve meslektaşlarımızın sorunlarının yanı sıra, meslek alanında ülke, kamu ve toplum yararını savunmayı ana ilkemiz olarak kabul ettik.Bu çalışmalarımızı hep beraber bilimden, bilim insanlarından ve sadece sizlerden aldığımız güçle, bir çok üyemizin katıldığı meslek içi eğitim kursları ve çeşitli etkinlikler yaparak, meslektaşlarımızın bilgi ve becerilerini geliştirmeye, yeni kazanımlar sağlamaya çalıştık.Bu çalışmalarımıza katkıda bulunan başta bilim insanları olmak üzere tüm meslektaşlarımıza yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim. 

Değerli Arkadaşlarım,

1994-2004 yılları arasında Yönetim Kurulu sekreter üyeliği, 2004‘den buyana da Yönetim Kurulu başkanlığı görevlerini sizlerin destek ve katkılarıyla şu ana kadar büyük bir mutluluk ve heyecanla yürütmeye çalıştım.Bana bu olanağı tanıdığınız için mutluyum, onurluyum, bu verdiğiniz onuru yaşam boyu büyük bir gururla taşıyacağım, hepinize içtenlikle  ve samimiyetimle teşekkür ederim.  

Değerli arkadaşlar,

Oda yapısında gerektiği zaman süreklilik, gerektiği zaman yenilenme yapılmasının önemli, görevlerin devrine ve yeni arkadaşlara yer açmak gerekli olduğuna inanıyorum. Bu bilinçle benim için başkanlıktan ayrılmanın zamanı gelmiştir. Ancak şunu bilmenizi isterim ki her zaman Oda ve Şube çalışmalarında, sizlerle birlikte üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğim.

 

             

 

Değerli arkadaşlar,

Görev yaptığım süreçte birlikte görev yaptığım, onlarla bir arada olmaktan onur duyduğum, her birinden çok şey öğrendiğim, destek ve katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen Kütahya Temsilciği Yürütme kurulu başkan sevgili arkadaşım Nazım TÜRKYILMAZ`ın şahsında tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma temsilcilik  çalışanlarımıza, Cevat abiye, Ali Rıza MUSLU`ya, Süleyman arkadaşımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum.Çalışmalarımızda destek ve katkı veren üniversitelerimizin değerli yönetici ve hocalarımıza, meslek odaları ve sendikalarımızın yöneticilerine, görüşlerimizi her zaman kamuoyuna sunan değerli yazılı ve görsel basın mensubu arkadaşlarımıza, oda dostlarına, şubemizin tüm üyelerine, ülkemizin aydınlık yüzlü güzel insanlarına en içten ve samimi teşekkürlerimi sunuyorum.

        

Değerli arkadaşlar,

Odamız meslek ve meslektaş sorunlarının toplum ve ülke sorunlarından farklı olmadığı düşüncesiyle çalışmalarını yürütmektedir. Hepinizin bildiği gibi üyelerimiz meslek temelinde bir araya gelmiş, çok bileşenli, değişik sosyal, siyasal ekonomik konumlara sahip mühendislerden oluşmaktadır.Biz Katılımcı Demokrat Mühendisler olarak şubemizin kuruluşundan bu yana görev yaptığımız süreçte, meslek, meslektaş, ülke ve toplum çıkarlarının korunması temelinde tüm üyelerimizin birlik ve beraberliğini oluşturmaya çalıştık.Biz her konuda ortak çalışma anlayışı ve işbirliğinin geliştirilmesini, katılım ve eşgüdümün sağlanmasını bilgiye ve emeğe saygı duyulmasını, üreterek büyüyen, paylaşarak gelişen bir toplumun, bir kentin, bir ülkenin böyle oluşacağına inanıyoruz.  Şube çalışmalarımızı ve etkinliklerimizi kendi üyelerimizle, hep beraber, tüm örgütümüzü kucaklayan, katılımcılığı esas alan, kurullarına saygı duyan, hiçbir siyasi anlayış, kurum, kişilere bağımlılık oluşturmayan, keyfi uygulamalara prim vermeyen, birlikte üretme, birlikte karar alma, birlikte yönetme anlayışı ile yapmaya çalıştık.           

          

 Değerli Arkadaşlarım,

Katılımcı Demokrat Mühendisler olarak bugüne kadar  bizlere verdiğiniz destek ve katkıya bir kez daha teşekkür ediyorum.Katılımcı demokrat mühendisler olarak bu dönem adayımız olan Hakan Ünal       başkanlığındaki genç arkadaşlarımıza da bu desteği vermenizi istiyor ve vereceğinize inanıyorum.

Yönetim kurulumuz adına, keyifli bir gece geçirmenizi diliyor, saygılar sunuyorum.