İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Mayıs 2012

İş Sağlığı ve Güvenliği Komisyonumuz ve Türk Harb-İş Sendikası Eskişehir Şubesi tarafından 12 Mayıs 2012 tarihinde Büyükşehir Belediyesi Ergin Orbey Sahnesi'nde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği semineri gerçekleştirildi.

Etkinlik Şube Başkanımız Hakan ÜNAL'ın açılış konuşmasıyla başladı. ÜNAL konuşmasında son yıllarda iş kazalarının arttığını ve gerekli yasal düzenlemelerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti. Seminerin 1.oturumunda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Komisyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. İrfan ÜREYEN "İş Kazaları ve Örnekleri" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Verilen aradan sonra 2. oturumda ise İş Sağlığı ve Komisyonu Başkanvekili Ali BORUCU iş güvenliği için alınabilecek tedbirlerden bahsetti. 60 kişinin katılım gösterdiği seminer soru-cevap şeklinde sonlandırıldı.