GELENEKSEL MESLEĞE HOŞGELDİN BULUŞMASI ESOGÜ AKADEMİ KULÜP`TEYDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Mayıs 2012

Yıllardır yapılan organizasyonlarımızla gelenekselleşen "Mesleğe Hoşgeldin Buluşması" bu yıl da 25 Mayıs 2012 tarihinde ESOGÜ Akademi Kulüp'te düzenlendi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hasan GÖNEN, ESOGÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Emin KAHYA, ESOGÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Zekeriya ALTAÇ ile çok sayıda öğretim üyesinin katıldığı etkinlikte Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz de hazır bulundu.

Şube Başkanımız Hakan ÜNAL`ın açılış konuşması ile başlayan etkinlikte ÜNAL; öğrencilik hayatlarında olduğu gibi meslek hayatlarında da Odamızın üyelerine sahip çıkacağını dile getirdi.

 

 

 

 

 

Daha sonra söz alan ESOGÜ Rektörü Prof.Dr. Hasan GÖNEN de öğrencileri adına Odamıza teşekkürlerini iletti. Daha sonra hep birlikte edilen "Mühendislik Yemini"nden sonra Hocalarımız ve Şube Yöneticilerimiz öğrencilere rozetlerini taktı. 100 öğrenci üyemiz ile birlikte 150`yi aşkın katılımcının bulunduğu etkinlik kokteyl ve yemek ikramı ile son buldu.