ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİNDE "GELECEĞİN MÜHENDİSLERİ TASARLIYOR" ve "ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ ADAYLARI YARIŞIYOR" PROJE YARIŞMALARININ TANITIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Şubat 2012

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Prof. Dr. Suat Mirza Konferans Salonu'nda 17 Şubat 2012 tarihinde "Geleceğin Mühendisleri Tasarlıyor Proje Yarışması" ve "Endüstri Mühendisi Adayları Yarışıyor" Proje yarışmalarının tanıtım sunumu gerçekleştirildi.

ESOGÜ Müh.-Mim. Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin KAHYA, Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bilal PAR, öğretim üyeleri ve  Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Hakan ÜNAL, Şube Sekreterimiz Atila TOMSUK, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet SARAL ve Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Neşet AYKANAT'ın  katıldığı etkinlik Şubemiz Teknik Görevlisi M. Elçin YONTUNÇ'un proje yarışmalarını tanıtan sunumuyla başladı. 

Daha sonra Şube Başkanımız Hakan ÜNAL, proje yarışmalarına verdikleri önemi anlatan bir konuşma yaptı. ÜNAL; "Proje yarışmalarının her yıl düzenleneceğini, daha güzel projeler ile katılımcıların mühendisi ve sanayiyi arkasına alabileceğini belirterek, Mühendisliğin zorlukları ve farklılıkları olan bir meslek dalı olduğunu ve bir mühendisin pratik eğitimi ne kadar yaparsa o kadar iyi somut elde tutulabilen projeler üretilebileceğini belirtti." Etkinlik öğrenci üyelerimize yapılan ikramlarla son buldu.