ESKİŞEHİR ÇEVRE KORUMA VE GELİŞTİRME DERNEĞİ ŞUBE YÖNETİM KURULUMUZU ZİYARET ETTİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Mart 2022

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sadık Yurtman 08 Mart 2022 tarihinde Şube Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sadık Yurtman ile Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Nezihe Hanecioğlu, ile Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Sekreteri Esra Turan, Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Saymanı Melis Arıcıoğlu’nu  ziyaret etti.

Ziyarette Eskişehir Çevre Derneği’nin ve odamızın  çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Nezihe Hanecioğlu ise “Dünyamız için tehdit haline gelen çevre sorunları, ne yazık ki her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor. Odamız olarak çevreye verdiğimiz önem ile birlikte çevreyi de korumayı sürdürüyoruz” sözlerini kullanarak derneğe çalışmalarında başarılar diledi.

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sadık Yurtman ise; Şube Yönetim kurulumuza yeni görevlerinde başarılar dilediler.