ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ'NDE"OKULA HOŞ GELDİN" BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Ekim 2009

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Eskişehir Şubesi, ESOGÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 1. sınıf öğrencileriyle "Okula Hoş Geldin" buluşması 15 Ekim 2009 tarihinde ESOGÜ Endüstri Mühendisliği Bölümünde saat:10:00'da gerçekleştirildi.

Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde gerçekleşen buluşmada konuşan Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emin KAHYA, bölüm mezunlarının bir araya getirilmesi için sürdürülen çalışmaların Eylül 1994 tarihine uzandığını, ilk yıl 225 mezuna ulaşıldığını ve bu yolla mezunların bir araya getirildiğini anlattı. Prof. Dr. KAHYA, "Eğitim düzeyi açısından yeterliyiz. Kendinize güvenin. 1976 yılından bu yana yaptığımız yıllıklara hep 'daha iyiye' diye başladık. İyi bir üniversiteye geldiniz ve bunun için de kendinize güvenin" diye konuştu.

 

 

 

MMO Eskişehir Şubesi Başkanı R. Erhan KUTLU da, Makina Mühendisleri Odası'nı öğrencilere tanıttı. MMO'nun TMMOB'ne bağlı 23 odadan biri olduğunu hatırlatan KUTLU, odaya bağlı komisyonların yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. KUTLU, "Dünyayı, ülkeyi ve yaşamı tanıyan, anlayan ve ona göre politikalar üreterek yaşama geçiren bir çalışma anlayışında olan odamız, üyelerinin yanı sıra siz değerli öğrencilere de özel bir önem vermektedir. Mühendislik konuları, okulunuzda değerli öğretim görevlileri tarafından verilecek, bizler de bunları pekiştirmeniz, bilgi ve yeteneğinizi geliştirmeniz için teknik gezi, konferans, söyleşi, kurs gibi etkinliklerin yanı sıra sosyal aktivitelerde bulunmanıza yardımcı olmaya çalışacağız" dedi. MMO Eskişehir Şube Başkanı R. Erhan KUTLU ayrıca, mühendisin, üretilen bilgiyi sistemleştiren ve insanlığın kullanımına sunan kişi olduğunu vurguladı ve oda ile öğrencilerin buluşmasını hazırlayan yetkililere de teşekkür etti.

Daha sonra, öğrencilere pilav ikram edildi.