DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ'NDE MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Haziran 2012

01 Haziran 2012 tarihinde Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Makine ve Endüstri Mühendislerinin mezuniyet törenine katıldık.

 

Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan KÖSE Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Arif ÖZGÜR, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden ÜSTÜN ile çok sayıda öğretim görevlisinin katıldığı etkinlikte Şube Yönetim Kurulu Yedek üyelerimizden Koray KILIÇAY, Neşet  AYKANAT ve Kütahya İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Özgür MUSLU ile Kütahya İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Sekreteri Erdinç TAŞĞIN da hazır bulundu. 

 

Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan KÖSE`nin açılış konuşması ile tören başlayan törende etkinliğimiz Kütahya İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Özgür MUSLU`nun konuşmasıyla devam etti. MUSLU ; " Makina Mühendisleri Odası olarak bugünde olduğu gibi her zaman sizlerin yanında olduğumuzu ve her konuda sizlere destek olacağımızı bildirmek için buradayız" diyerek "Odamızın açtığı meslek içi eğitim kurslarını takip ederek yeni eğitimler alabilirsiniz."  sözleriyle konuşmasına devam etti.  

 

 

 

Kütahya İl Temsilciği Yürütme Kurulu Başkanı Özgür MUSLU`nun konuşmasının ardından Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Neşet AYKANAT bir konuşma yaptı. Konuşmasında; "Bundan sonra yurdumuzun neresinde olursanız olun yakın bir noktanızda mutlaka Makina Mühendisleri odasının bir şube veya temsilciliğini bulacaksınız" mezun olan meslektaşlarımızı buralarda en kısa zamanda odamıza üye olmaya davet etti, ve  iş hayatında tecrübeler kazanana kadar her zaman odamızın meslektaşlarımıza   destek olacağını belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

Bu yıl altıncısı düzenlenen "Geleceğin Mühendisleri Tasarlıyor Proje Yarışmasında" Dumlupınar üniversitesinden birinci ve üçüncü olan öğrencilere ödülleri verildi.  Daha sonra "Mühendislik Yemini" edilerek, öğrencilerin rozetleri takıldı.  200`yi aşkın katılımcının bulunduğu etkinlik kokteyl ile son buldu.